De basis van een succesvolle strategie

Uw onderneming heeft een strategie. Die kan u alleen maar succesvol realiseren als uw organisatiestructuur hierin een drijvende kracht is.  Die procedures, hiërarchie, processen, IT, … vormen de cruciale link tussen plannen en de effectieve uitvoering ervan. De bedoeling is uw organisatiestructuur zo in te richten dat die u ondersteunt om op een efficiënte manier huidige en toekomstige doelstellingen te bereiken.

Hoe wij helpen?

Business processes

Grant Thornton Consulting brengt uw huidige manier van werken in kaart. Welke processen voegen waarde toe voor uw klanten? Hoe zijn deze procedures met elkaar verbonden? Welke verbeteringen zijn mogelijk? Hoe kunnen interne processen gelinkt worden aan de gewenste klantenervaring? Hoe kan performantie worden gemeten?

GrowthBlog Hoe het beheersen van uw processen kan helpen strategische doelstellingen te realiseren Lees meer

IT strategy and landscape

Technologie wordt steeds vaker de kritische succesfactor in de realisatie van uw ondernemingsstrategie. Of het nu gaat om klantenbeleving, analyse van hun gedrag en het voorspellen ervan, operaties verbeteren, …: technologie is cruciaal. Voor de meeste organisaties is het combineren van hun bestaande IT-infrastructuur met de nieuwe applicaties die zij nodig hebben om hun groei te realiseren echter vaak een uitdaging. Grant Thornton Consulting heeft de nodige ervaring om duidelijkheid te bieden over welk IT-landschap u nodig heeft om uw strategie realiteit te doen worden.