Investeer in díe projecten die u helpen uw strategische doelstellingen te bereiken

Organisaties blijven vandaag nog steeds onder grote druk staan om te innoveren en te groeien. Daarnaast ook operationeel efficiënt werken en kosten reduceren is een echte uitdaging voor de meeste ondernemingen.

Hoe bent u zeker dat u de juiste keuzes maakt? In welke projecten investeert u nu, welke stelt u uit? Wat is het kostenplaatje van innovatie en groei en kan u dit financieren? Wat is nodig om dagelijkse operaties te blijven verzekeren? Meer projecten betekenen meer risico: hoe kan u die grotere complexiteit beheersen?

Hoe wij helpen?

GrowthBlog Betere keuzes maken bij het uitvoeren van strategie Lees meer

Portfoliomanagement

Grant Thornton heeft een uitgebreide ervaring in het opzetten van een efficiënte portfoliomanagementomgeving die de link legt tussen de ondernemingsstrategie en de onderliggende projecten. We helpen u een duidelijk overzicht te krijgen en staan u bij om beslissingen voor te bereiden. Onze aanpak is gebaseerd op inzicht en snelheid – u dient immers vaak snel keuzes te maken over nieuwe ideeën en lopende projecten.

Een PMO opzetten

Afhankelijk van uw noden helpen we u een PMO opzetten. Die kan een strategische functie hebben: uw ondernemingsdoelstellingen in acties vertalen en het opvolgen van de performantie van het volledige portfolio. De PMO kan ook een ondersteunende rol spelen voor specifieke projecten. Grant Thornton Consulting kan ook de PMO voor u managen. We zorgen er voor dat u de juiste informatie heeft om beslissingen te nemen zowel op ondernemingsniveau als op projectniveau.