Waar zet ik de volgende stap?

Wat heeft Grant Thornton te bieden?

Dynamische organisaties helpen hun groeipotentieel te realiseren. Dat kunnen we alleen maar doen met de hulp en de ondersteuning van ervaren professionals met een creatieve en innovatieve en teamgedreven aanpak.

We begrijpen dat beslissen om van baan te veranderen er een is die u niet enkel neemt op basis van arbeidsvoorwaarden. Het is een beslissing waarvoor u de tijd nodig heeft om de juiste keuze te maken en waarbij u verschillende factoren in overweging neemt.

U zoekt een omgeving waar u de kans krijgt uw ideeën te ontwikkelen, terwijl u vanaf de eerste dag erkenning krijgt voor het advies dat u voor klanten ontwikkelt. We waarderen de vaardigheden en kennis die u als ervaren professional meebrengt naar Grant Thornton en kijken er naar uit de verdere groei van uw carrière bij onze organisatie te ondersteunen.

Als ervaren professional, krijgt u bij ons de kans om teams te leiden en als mentor onze mensen bij hun groei te coachen en te helpen. Onze eigen opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zorgen er op hun beurt voor dat u zelf ook de kans heeft om uw expertise verder uit te breiden.