Ref

Senior Data Analyst

Locatie

Antwerpen

Specialisme / Functie

Audit & Assurance

Sollicitatieprocedure

Solliciteer online

Functie type

Ervaren professional

Bedrijf

Grant Thornton is een financieel advieskantoor voor onze Belgische KMO’s en internationale bedrijven met een zetel in België. We hebben 160 specialisten in 8 kantoren die elk als “trusted advisor” hun klant bijstaan in alle aspecten van de bedrijfsvoering. Tax, Legal, Accountancy, Advisory … Als medewerker van Grant Thornton geef je praktisch en bruikbaar advies waar de bedrijfsleider mee aan de slag kan.

Met kennis van zaken en een hoofd vol informatie, verdiepen wij ons in de uitdagingen van onze klanten. Wij geven inzicht aan onze klanten en adviseren hen om te verbeteren en hun business te laten groeien. Geen one size fits all maar wel doen wat past. Eerlijk, open, intuïtief en deskundig. Wij helpen de klanten bij het nemen van strategische beslissingen welke hem toelaten om zich te richten op de kern van zijn business. De divisie Business Risk Services & Business Consulting wordt geleid door Els, partner van Grant Thornton België. Els heeft niet minder dan 30 jaar ervaring in het adviseren van bedrijven op het vlak van onder meer Business Risk. Els wil haar team minstens kunnen verdubbelen daarom zoekt Els een Senior Data Analyst om het team in Antwerpen te vervoegen.

Functie

Als Data Analyst word je bij een breed scala aan klanten ingezet voor het uitvoeren van data analyses. Je ondersteunt enerzijds onze externe audit teams en helpt anderzijds ook binnen Advisory klanten om hun performance management en inzicht in data te verbeteren.

Je analyseert geautomatiseerde bedrijfsprocessen en informatiestromen en data van Grant Thornton klanten. Je staat de audit teams bij op het vlak van data extractie en beoordeelt de integriteit van de data. Daarnaast denk je proactief mee en doet voorstellen om de data collectie van financiële audits effectiever en efficiënter te maken.

Data analyse kan je ook inzetten voor ondersteuning van interne auditopdrachten.

Tevens kan je onze klanten bijstaan in hun uitdagingen op het vlak van data, adviseer je hen op het vlak van data management en kan je hen inzichten verschaffen op vlak van performance en interne controle.

Door het gebruik van data analyse technieken vertaal je kwantitatieve data naar waardevolle inzichten voor onze auditors en onze klanten. Je stelt analyse rapporten op en communiceert je bevindingen.

Je bent een spilfiguur tussen het management van de onderneming, onze auditors en de andere divisies van Grant Thornton.

Profiel

 • Je hebt een hoger diploma en affiniteit met finance
 • Je hebt ervaring in data-analyse
 • Je spreekt minimum vlot Nederlands en Engels
 • Je bent ambitieus

Aanbod

Een unieke mogelijkheid om deel uit te maken van het ambitieuze groeiproject van Grant Thornton België en je naam te verbinden aan een adviesbureau van wereldniveau.

 • Aantrekkelijk salaris
 • Wagen + tankkaart
 • Maaltijdcheques
 • Netto onkostenvergoeding
 • GSM abonnement
 • Groeps- en hospitalisatieverzekering
 • 32 vakantiedagen
 • Glijtijd
 • Een goede work-life balans

Contact

Wil jij met ons het verschil maken? Solliciteer dan nu online. 

Wens je graag meer info omtrent deze vacature, neem dan contact op met Joris Vivijs op 0497 84 22 37. 

 

Interesse?

Solliciteer