Ref

Manager Transaction Advisory Services

Locatie

Antwerpen

Specialisme / Functie

Advisory

Sollicitatieprocedure

Stuur ons je CV en motivatiebrief

Functie type

Ervaren professional

Als Manager Transaction Advisory Services (TAS) wordt u het aanspreekpunt voor professionals en investeerders die op zoek zijn naar onafhankelijk advies bij hun weloverwogen transactie (fusies, overnames, management buy-in en buy-out…).

  • Enerzijds zet u uw expertise in bij de set-up en review van business plannen, waardebepalingen, pre-deal evaluatie, due diligence opdrachten, structuratie van een deal, edm. Hiervoor dompelt u zich helemaal onder in de financiële data van de onderneming in kwestie en heeft u gesprekken met het key management en/of de aandeelhouders. Zo komt u tot onderbouwde analyses en doelgericht advies. Hiermee stelt u uw opdrachtgever in staat om betekenisvolle beslissingen te nemen met een duidelijk zicht op de hieraan verbonden risico’s en opportuniteiten.
  • Anderzijds levert u een actieve bijdrage in de uitbouw en groei van de afdeling door het actief spotten van potentiële opdrachten bij bestaande en nieuwe klanten. U bent een ambassadeur die de bedrijfsfilosofie vertegenwoordigt, uitdraagt en zo groeikansen voor jullie eigen afdeling niet uit het oog verliest.

Wat verwachten wij?

  • Minstens een relevante professionele ervaring opgebouwd van minstens 6 à 7 jaar. Een aantal jaren ervaring in externe audit en/of financial advisory is een pluspunt;
  • Een mature kritische geest en sterke analytische vaardigheden;
  • Open-minded en leergierig;
  • Een hogere relevante opleiding (economie, handelswetenschappen, accountancy, fiscaliteit, finance, handelsingenieur…);
  • Sterke rapporteringsvaardigheden. Grondige kennis van Excel en Powerpoint;
  • Communicatief en een goede vertaler van cijfers naar pragmatische adviezen;
  • Bereidheid tot verplaatsingen binnen België;
  • Zeer goede kennis van het Nederlands en Engels. Grondige kennis van het Frans is een pluspunt.

Aanbod

Gevarieerde opdrachten bij verschillende bedrijven uit allerhande sectoren en de mogelijkheid om je stempel te drukken op het transaction team.

Je krijgt een aantrekkelijk salaris met het volledig pakket aan extralegale voordelen (wagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, representatievergoeding, GSM-abonnement,…).

Grant Thornton biedt daarenboven alle flexibiliteit om je work-life balans in evenwicht te houden. Zoals thuiswerk, glijtijd en 32 vakantiedagen.

Contact 

Wil jij met ons het verschil maken? Solliciteer dan nu online.

Stuur een mail naar jobs@be.gt.com indien je meer informatie wenst over deze vacature.

 

 

Interesse?

Solliciteer