Blog Why businesses should consider outsourcing Lees meer

Laat uw financiële rapportering uw groeipotentieel realiseren

Uw financiële rapportering betekent meer voor u dan gewoon cijfers en verplichtingen. Het is een echte tool die meerwaarde biedt. Of u nu een starter bent, een kleine familiale onderneming, een groeiend bedrijf of een grote organisatie: u heeft nood aan financiële rapportering die u helpt uw performantie te begrijpen. 

Onze accountants zorgen ervoor dat uw rapportering betrouwbare informatie bevat die op een duidelijke manier wordt voorgesteld. Zij ondersteunen u bij het interpreteren van cijfers, zodat u die kan gebruiken om uw beslissingen te motiveren. 

Onze aanpak

Onze accountants denken met u mee. Niet alleen over de uitwerking van uw bedrijfsdoelstellingen, ook over uw persoonlijke doelstellingen. Een goed begrip van uw organisatie, dat staat bij Grant Thornton centraal.

We zijn proactief: we geven u advies op het juiste moment en informeren u ook over fiscale en andere onderwerpen die uw onderneming kunnen ondersteunen. Doordat we beroep kunnen doen op specialisten van andere afdelingen binnen Grant Thornton in  België en internationaal binnen het Grant Thornton International network, kunnen we steeds praktische oplossingen bieden aan zowel kleine als grote ondernemingen.

Op basis van uw noden en die van uw organisatie kunnen onze accountancydiensten een onderdeel vormen van uw administratie of op projectbasis ondersteuning bieden (co-sourcing). Ook werken we op volledige outsourced basis en kunnen onze accountants uw volledige rapportering voor hun rekening nemen.