Uw jaarrekening en financiële rapportering is een management tool die uw ondernemingsgroei ondersteunt

Op basis van een goede en overzichtelijke jaarrekening kunt u verantwoorde beslissingen nemen over de toekomst van uw organisatie. Daarom heeft u nood aan een accountant die meer kan dan enkel uw jaarrekening opmaken.

Dynamische organisaties moeten doelgericht bezig kunnen zijn met hun core business en hun operaties, maar hebben ook nood aan betrouwbare cijfers om strategische beslissingen te onderbouwen. Onze accountants zorgen ervoor dat al uw administratieve formaliteiten worden vervuld. Als proactieve adviseurs helpen zij u bovendien ook uw kerncijfers te interpreteren en bieden zij aanbevelingen ter verbetering. Op die manier heeft u alle informatie om snel op opportuniteiten en risico's te kunnen reageren.

Grant Thornton, biedt u accountancydienstverlening op volledige outsourced basis of op co-sourced basis aan. Of u er nu voor kiest om onze experts in te zetten om uw volledige financiële rapportering te verzorgen of u hen als ondersteuning wenst in te zetten voor een welbepaald project of een gedeelte van uw boekhouding: wij hebben de kennis en ervaring om kwaliteitsvolle ondersteuning te bieden op maat van wat u nodig heeft.

Partner Danielle Fischer

Accountancy & Business Process Solutions

Neem contact op