Strategie en innovatie op het vlak van digitale technologie zorgen voor een concurrentievoordeel.

Technologie en innovatie blijven de manier verstoren waarop organisaties opereren en omgaan met hun klanten, werknemers, leveranciers en stakeholders.

Om zich aan te passen aan veranderende markten en opkomende technologieën verkennen organisaties nieuwe organisatiemodellen en op technologie gebaseerde businessstrategieën.

Organisaties moeten hun huidige en vroegere IT-investeringen optimaliseren en grootschalige technologische en digitale transformaties initiëren om hun organisatiestrategie te implementeren en te concurreren en te gedijen in een snel evoluerende markt.

Bij een correcte implementatie kan technologie voor meer efficiëntie, lagere kosten, een betere kwaliteit, een grotere controle en een betere besluitvorming zorgen.

Isabel Derison
Partner, Business Risk Services
Isabel Derison

Hoe Grant Thornton u kan helpen

Met hun ervaring op het vlak van IT, digitale transformatie, datastrategie en projectbeheer kunnen onze consultants u helpen oudere en opkomende technologieën te gebruiken om nieuwe, op technologie gebaseerde benaderingen, modellen en stappenplannen uit te werken. Deze kunnen de besluitvorming binnen uw onderneming ondersteunen, innovatie stimuleren en voor een duurzaam concurrentievoordeel op uw markt zorgen.

Wij kunnen u helpen met:

  • het herzien en beantwoorden van de belangrijkste strategische vragen die uw toekomstige IT-bedrijfsmodel ondersteunen
  • het evalueren van de digitale maturiteit van de organisatie en het begrijpen van de potentiële impact van een organisatorisch tekort aan technologie
  • het uitwerken van een stappenplan voor technologie dat leidt tot een aantal bedrijfsapplicaties, welke bij de omvang, de sector en de strategische plannen van uw bedrijf passen
  • het evalueren en implementeren van robotica-oplossingen
  • het zorgen voor verandering, agile management en programmabeheer.