article banner

Organisatie- en procesverbetering

Vooruitstrevende organisaties moeten hun personeel, processen en systemen voortdurend optimaliseren om hun strategie te kunnen uitvoeren.

Organisaties worden geconfronteerd met toenemende eisen van klanten, nieuwe bedrijfsmodellen, disruptieve technologieën, onzekere financiële markten, wereldwijde concurrentie en een zich steeds verder ontwikkelende regelgeving. Ze worden er voortdurend toe aangezet om kosten te besparen, de omzet te verhogen, de financiële prestaties te verbeteren en project- en strategische doelen te bereiken.

Dynamische organisaties wachten niet af om te zien wat morgen hen zal brengen. Ze geven hun toekomst vandaag al vorm en beginnen anders te werken. Door flexibel te blijven en zich sneller aan veranderingen aan te passen dan hun concurrenten, kunnen ze voor competitieve differentiatie zorgen en uitdagingen omzetten in kansen om uit te blinken.

Onze management consultants reiken een benadering op maat aan. Dit kan u helpen bij het ontwikkelen en operationaliseren van strategieën zodat u de gewenste transformatie kan realiseren. Met onze uitgebreide ervaring en omvangrijke kennis van organisatorische functies en prioriteiten helpen wij u om functieoverschrijdend de mensen, processen en technologieën van uw organisatie op één lijn te brengen en prestaties te optimaliseren en dat van strategie tot uitvoering.

Partner

Isabel Derison

Business Risk Services

Neem contact op

Hoe Grant Thornton u kan helpen

Onze Business Consulting Services helpen klanten hun organisaties scherp te stellen met het oog op optimale prestaties, hun bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken en waarde te transformeren. We helpen u om een flexibele, vooruitstrevende organisatie te worden, die voorbereid is op wat de toekomst voor u in petto kan hebben.

Concreet bieden we de volgende diensten aan:

  • Proces- en organisatieverbetering: bedrijven helpen bestaande bedrijfsprocessen te identificeren, analyseren en verbeteren
  • Prestatieverbetering: processen stroomlijnen, efficiëntie verhogen, de behaalde resultaten meten en CFO's meer zakelijke inzichten bieden om een betere besluitvorming mogelijk te maken
  • Financiële transformatie: CFO's ondersteunen om te komen tot een doeltreffende en performante financiële functie te zorgen
  • Financieel beheer & procesoptimalisering: de efficiëntie van bestaande financiële processen helpen vergroten door het analyseren van de huidige en de gewenste toekomstige toestand.