Dynamische organisaties helpen hun BTW te beheersen.

Indirecte belastingen zijn een specifieke materie. Omdat BTW rechtstreeks verband houdt met uw operaties, boekhoudsysteem en rapportering, is het van groot belang BTW als onderdeel van uw bedrijfsvoering te bekijken. Wetgeving verandert voortdurend en de impact van internationale wetgeving heeft vaak een grote impact, zelfs als uw onderneming enkel lokaal in België aanwezig is. Deze complexiteit en de voortdurend veranderende regels binnen het vakdomein, zorgen voor een nood aan BTW advies specifiek voor uw onderneming.

Zowel een uitgebreide ervaring en kennis van BTW als inzicht in uw industrie en organisatie zijn daarbij belangrijke troeven. Ons team full-time BTW specialisten kan u ondersteunen in verschillende domeinen, van advies en risicomanagement tot implementatie en optimalisatie. Naast advies bieden we ook assistentie en support: we kunnen u tevens helpen bij het vervullen van formaliteiten.

Onze diensverlening omvat advies & training, audit en assistentie in de beroepprocedure, quick scans, implementatie van BTW codes in uw boekingssystem, optimalisaties, voorbereiden en evalueren van BTW formaliteiten en verplichtingen.

BTW Flash Kleine ondernemingen: verhoging van de drempel tot €25.000 voor BTW vrijstelling Lees verder