Grant Thornton Logo

Wil je als dynamische KMO kunnen vertrouwen op de expertise van een CFO, maar is een full time CFO nog een te grote stap voor jouw organisatie?

Dan kan je nu beroep doen op onze 'CFO as a Service'.

Ook voor juridisch advies en interne audits kan je flexibel beroep doen op ons. Wij worden graag deel van jouw team.

 
 

As a Service

CFO as a Service, Legal Counsel as a Service, Accountancy as a Service & Internal Audit as a Service

Lees meer
 

People Management

HR, contracten & processen

Lees meer
pic1.jpg

Ria Verheyen

Managing Partner

 
Bij Grant Thornton werken we graag 'as a service'. Door deel te worden van jouw team, kunnen onze experts nog beter inschatten wat jouw onderneming nodig heeft. Geruggensteund door de ganse multidisciplinaire equipe kunnen we zo van binnenuit nog sterker advies op maat geven.

 

Kijk hoe wij jou kunnen helpen

Naar de contactpagina

Wij werken 'as a service'

CFO as a Service

 

Volgens de behoeften en noden van jouw onderneming, en in een afgesproken tijdsbestek, vervullen we de rol van CFO. Zo heb jij altijd een specialist in dienst.

Legal Counsel as a Service

Onze juridische expert wordt deel van jouw team. Al jouw vragen over (veranderende) rechtsregels worden meteen beantwoord. Net alsof je zelf iemand in dienst nam.

Accountancy as a Service

Als wendbare en groeiende organisatie heb je behoefte aan een accountant? Wil jij een snelle oplossing vinden?
Wij sturen onze beste specialisten naar jouw team. Zo beschik je snel over de juiste capaciteit.

Interne Audit as a Service

Wil je graag specifieke expertise inhuren binnen jouw Interne Audit team? Of wens je een Interne Audit functie op te starten of uit te besteden?
Wij voeren deze opdracht uit als deel van je team en je bedrijf.

As a Service

Als audit-, accountancy-en adviesorganisatie heeft Grant Thronton alle specialisten onder één dak. En jij kan ze 'As a Service' in jouw team opnemen.
Op korte termijn sturen wij extra specialisten voor je managementteam.

Wat kunnen wij As A Service doen voor jou?

Ga naar de contactpagina

People Management

Grant Thornton werkt niet alleen Full Service. Ook voor specifieke problemen hebben we oplossingen op maat van jouw bedrijf.

profile-sample3

Youlia Khmelyova

Junior Auditor

Ik ben bij Grant Thornton aan de slag gegaan voor de vele leerkansen en ondersteuning die aangeboden worden. Ik wou ook deel uitmaken van een divers en dynamisch team. De open bedrijfscultuur zorgt ervoor dat je je vanaf dag 1 al goed voelt in het bedrijf.

HR

Gezonde HR - regels zorgen voor een gezond bedrijf. Laat onze specialisten bekijken of je remuneratiebeleid (nationaal en/of internationaal) nog kan verbeteren.

Contracten

Zijn jouw contracten en formaliteiten conform de regels? En hou je wel de juiste gegevens bij?

Processen

Via een procesanalyse of interne audit analyseert Grant Thornton jouw HR-processen met het oog op efficiëntie en effectiviteit. Via een interne audit en een optimalisatie van interne controle leggen we de risico's bloot en helpen we jou om processen te optimaliseren. Grant Thornton doet dat op een persoonlijke, maar pragmatische manier. Profiteer van onze internationale expertise!

Naar de contactpagina

Contacteer een expert