< 1 2

Els Hostyn versterkt het Advisory-team als partner

05 dec 2018

Grant Thornton, de bedrijfsadviseur met expertise in audit, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies, heeft een nieuwe Advisory partner aangesteld, Els Hostyn. Haar aanstelling brengt het totaal aantal partners binnen de organisatie op 26.

Koert Verbruggen nieuwe CEO van Grant Thornton België

14 nov 2018

Grant Thornton Belgium heeft zopas Koert Verbruggen aangesteld als zijn nieuwe CEO. Koert volgt Paul De Weerdt op met ingang van 1 november 2018.

Grant Thornton benoemt een nieuwe auditpartner

02 jul 2018

Grant Thornton benoemt met ingang van 1 juli een nieuwe auditpartner, Stefaan De Coninck. Met zijn jarenlange expertise, zowel in internationale auditopdrachten als bij middelgrote Belgische ondernemingen, zal hij meebouwen aan de verdere expansie van de Audit & Assurance afdeling.

Women in Business report 2018

08 mrt 2018

Bedrijven hebben al vaker vrouwen in leidinggevende functies, maar van een volwaardig genderevenwicht is nog geen sprake

Grant Thornton voor de derde keer op vier jaar tijd Werkgever van het jaar

24 okt 2017

Grant Thornton werd voor de derde keer op vier jaar tijd werkgever van het jaar genomineerd door de International Accounting Bulletin

Grant Thornton Belgium en DWVA bundelen hun krachten

12 okt 2017

Grant Thornton, de bedrijfsadviseur met expertise in audit, accountancy en tax & legal, heeft een akkoord gesloten met betrekking tot de toetreding van De Witte-Viselé Associates.

Grant Thornton lanceert een nieuwe website

06 nov 2016

Grant Thornton, actief in audit, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies, lanceert een nieuwe website.

Grant Thornton groeit verder in de Kempen

03 mei 2016

Grant Thornton, actief in audit, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies, kondigt verdere groeiplannen voor het kantoor in Turnhout aan.

Annual global survey finds senior business roles held by women up slightly to 24%

08 mrt 2016

Annual global survey finds senior business roles held by women up slightly to 24%

Grant Thornton reports global revenues of $4.6 billion

15 jan 2016

Grant Thornton today announced total combined global revenues of US$4.6bn for the financial year ended 30 September 2015.