< 1 2 3

Women in Business: 31% vrouwen in topfuncties wereldwijd

08 mrt 2021

Een wereldwijde studie van audit-, accountancy- en bedrijfsadviesbureau Grant Thornton over gendergelijkheid in topfuncties, toont aan dat vandaag wereldwijd 31% van de topfuncties ingenomen wordt door een vrouw.

Het team van Finsight Solutions versterkt het 'CFO as a service' team van Grant Thornton Belgium

09 apr 2020

Grant Thornton Belgium, de full-service bedrijfsadviseur met expertise in audit, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies, verwelkomt het team van Finsight Solutions bij het 'CFO as a service' team. De versterkte equipe zal het aanbod van ‘CFO as a service’ van Grant Thornton verder verbreden en verdiepen.

Opnieuw sterke financiële resultaten voor Grant Thornton

30 jan 2020

Vandaag publiceert full-service bedrijfsadviseur Grant Thornton de wereldwijde financiële resultaten voor het boekjaar afgesloten op 30 september 2019.

Kristof van Doorne aangesteld als Director Business Process Solutions bij Grant Thornton België

08 okt 2019

Bedrijfsadviseur Grant Thornton heeft Kristof van Doorne aangesteld als Director Business Process Solutions. In die hoedanigheid zal hij ‘CFO as a service’ lanceren dat een tailor made antwoord biedt op de vraag naar de steeds ruimere financiële ondersteuning die een KMO vandaag nodig heeft.

Grant Thornton opent energiezuinig kantoor in Gent om verder te groeien in Oost- en West-Vlaanderen

04 sep 2019

Begin deze maand nam Grant Thornton Gent zijn intrek in nieuwe kantoren in de Schoonzichtstraat te Sint-Denijs-Westrem, een deelgemeente van de stad Gent. De goede bereikbaarheid, op het kruispunt van de E40 en E17, is niet alleen een pluspunt voor de medewerkers van de full-service adviseur met expertise in audit, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies, ook het Oost- en West-Vlaamse cliënteel zal de goede ligging ongetwijfeld appreciëren.

Grant Thornton kiest nieuwe Brusselse vestiging in functie van flexibiliteit

25 mrt 2019

Zo’n 50 medewerkers van Grant Thornton Brussel verhuisden zopas naar het moderne kantorencomplex op de Medialaan 50 in Vilvoorde. De full-service adviseur met expertise in audit, accountancy, fiscaal en juridisch advies en bedrijfsadvies groeide de laatste jaren en heeft meer ruimte nodig. Tegelijkertijd wil de organisatie met de verhuis inspelen op een flexibelere manier van werken.

Grant Thornton’s International Women in Business Report 2019

01 mrt 2019

Is de sterke toename van de vertegenwoordiging van vrouwen in het topmanagement louter een reflexmatige reactie op het huidige sociale klimaat?

Grant Thornton benoemt twee nieuwe partners in de afdelingen Advisory en Audit & Assurance

21 jan 2019

Mark Ernots en Aman Kuderbux verstevigen verder Grant Thorntons positie van full-service bedrijfsadviseur voor elk type klant

Sterke financiële resultaten voor Grant Thornton

15 jan 2019

Vandaag publiceert full-service bedrijfsadviseur Grant Thornton de wereldwijde financiële resultaten voor het boekjaar afgesloten op 30 september 2018.

Els Hostyn versterkt het Advisory-team als partner

05 dec 2018

Grant Thornton, de bedrijfsadviseur met expertise in audit, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies, heeft een nieuwe Advisory partner aangesteld, Els Hostyn. Haar aanstelling brengt het totaal aantal partners binnen de organisatie op 26.