Ruimte om te groeien!

Realiseer je groeipotentieel

Start je carrière in een omgeving die ambitieus is en waar teamwork centraal staat. Start je carrière in een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling en coaching belangrijk zijn.

We zijn een snelgroeiende organisatie, zowel in België als in de rest van de wereld. We zijn een wereldwijd netwerk, maar met lokale wortels. Onze mensen, ongeacht hun titel of niveau binnen de organisatie zijn beschikbaar: zowel intern voor alle medewerkers als voor onze klanten. Wie bij Grant Thornton start, komt terecht in een professionele omgeving waar creativiteit en samenwerking voor groei zorgen.

We zijn ondernemend. Net dat zorgt voor dynamische medewerkers die onze klanten innovatieve diensten op maat bieden. Klanten die zelf ook ondernemers zijn: van kleine KMO's tot grote internationale organisaties.

De ontwikkeling van je carrière is belangrijk voor ons. Je maakt deel uit van een organisatie waar je collega's en leidingevenden je mentor worden en samen met jou actief je loopbaan begeleiden.

Onze junior medewerkers in tax, audit en accountancy worden aangemoedigd om de IAB en / of IBR training te volgen om hun officiële titel te behalen. Onze eigen erkende Bedrijfsrevisoren, Belastingconsulenten en Accountants zijn hierbij je mentor en helpen je deze doelstelling te bereiken. Doorheen de opleiding coachen zij en bieden de ruimte om de training met je job te combineren. Op die manier bouw je aan je technische kennis en doe je tegelijk de nodige werkervaring op om je titel te kunnen behalen.