Aan het begin van je carrière is het essentieel om je breed te ontwikkelen en veel kansen te grijpen. Want je zoekt een uitdagende functie die je creativiteit prikkelt én je wil je persoonlijk nog verder ontplooien. Je mag erop rekenen: we geven je daar alle nodige ruimte voor!

Je kiest niet zomaar een job …

Als junior in audit, accountancy, tax & legal of advisory moedigen we je aan om je officiële IAB- en/of IBR-titel te behalen. Uiteraard met een mentor aan je zijde: een ervaren collega die zelf erkend is als bedrijfsrevisor, accountant of belastingconsulent.

Daarnaast ondersteunen we jouw initiatieven om jezelf te ontwikkelen. Naast training on the job kan je daarvoor een waaier aan interne en externe opleidingen volgen. Samen met je leidinggevende bepaal je welke trajecten aansluiten bij je ontwikkeldoelstellingen en je opleidingsplan.

… maar een carrièrepad

Nu al benieuwd naar je doorgroeimogelijkheden op de langere termijn? Ook die zijn er! Ze hangen af van je prestaties en je persoonlijke wensen en ritme. Tijdens coach- en functioneringsgesprekken brengen we je groeicompetenties geregeld in kaart. Op basis daarvan bepaal je vervolgens weer nieuwe uitdagingen en ontwikkeldoelen.

Geïnteresseerd in een carrière bij Grant Thornton?

Neem een kijkje bij onze vacatures of neem contact op met een van onze recruiters.

Verhalen

Wat zijn jouw ambities ?

We vroegen het aan Hanne. Zij startte na haar stage als junior tax advisor in ons team.

Wat maakt ons uniek?

Ontdek hoe het is om te werken bij Grant Thornton.

Freshman year

Verhalen van young graduates

Je zwaait af als student en de wereld ligt aan je voeten. Tijd voor die eerste carrièrestap. Wat Grant Thornton je biedt? Een vat vol kennis, een gevarieerde klantenportefeuille en groeikansen om in een mum van tijd verder te springen. We polsten bij enkele Young Graduates naar hun eerste ervaringen.