Compliance: meer dan een belastingaangifte indienen

Fiscale wetgeving en rapporteringsvereisten veranderen voortduren. Een volledig correcte belastingaangifte indienen, kan daarom al een uitdaging zijn. Heeft u gedacht aan verandering in wetgeving, is de situatie voor uw onderneming veranderd en is uw aangifte conform en up-to-date? Bent u zeker dat verdere optimalisatie niet mogelijk is?

Uw jaarrekening en fiscale fiches & aangiftes in de vennootschapsbelasting zijn sterk met elkaar verbonden. Onze accountants kunnen daarom vanuit hun rol duidelijk adviseren. Zij werken samen met onze inhouse taxexperts om ervoor te zorgen dat uw aangiftes tijdig, correct en accuraat worden ingediend volgens de laatste regels en verplichtingen inzake fiscaliteit en sociale zekerheid. Grant Thornton-accountants kunnen u helpen uw aangiftes voor te bereiden of kunnen uw volledige administratie voor hun rekening nemen.

Partner Danielle Fischer

Accountancy & Business Process Solutions

Neem contact op

Onze dienstverlening gaat verder dan de voorbereiding en indiening van fiscale fiches of de aangiftes in de vennootschapsbelasting. We adviseren u graag inzake de planning van voorafbetalingen, de toekenning van roerende inkomsten, dividenden, tantièmes, optimalisatiemogelijkheden, vrijstellingen, tarieven, aftrekbaarheid van kosten, fiscaal interessante verloning en employee benefits, ...

Naast administratie en optimalisatie, denken we ook actief met u mee over hoe u uw processen kan optimaliseren om meer proactief om te gaan met financiële en fiscale rapportering. Zo begeleiden wij u bij het opzetten van een informatiesysteem dat toelaat allerhande fiscale aangiftes efficiënter dan wel geautomatiseerd uit te voeren of zelfs in te dienen.