article banner

Advisory

Advisory

Dynamische organisaties groeien en veranderen voortdurend. Succesvol groeien betekent vaak zich een weg banen door een complex geheel van opportuniteiten, uitdagingen en risico’s. 

Onze Advisory services zijn specifiek bedoeld om uw ambities te ondersteunen en u te helpen uw doelstellingen te verwezenlijken. Het is onze missie om u te helpen bij het creëren, beschermen en transformeren van toegevoegde waarde, zodat u morgen voorspoedig kunt groeien.

Dat doen we vanuit drie belangrijke en onderling verbonden kerndomeinen:

Business Risk Services – Wij kunnen u helpen met het identificeren, beheren en beperken van risico’s door het implementeren van interne controlesystemen, het nagaan van conformiteit met de geldende regelgeving, het uitvoeren van interne audits, GDPR & cyber- en IT-audits.

Business Consulting ServicesWij kunnen u helpen uw organisatie verder te stroomlijnen op het vlak van financieel beheer, operationele en organisatorische verbeteringen, digitale transformatie en data-analyse.

Transaction Advisory Services – Wij kunnen u advies verlenen en ondersteunen doorheen elke fase van een transactie alsook bij de integratie achteraf van verkopen, overnames, het aantrekken van extern kapitaal of vreemd vermogen of het aanboren van de mondiale kapitaalmarkten.

Onze specialisten luisteren naar uw behoeften, omdat we weten dat u uw bedrijf beter dan wie ook kent. We vertrouwen niet op kant-en-klare diensten die losjes op een aantal klanten, uitdagingen en markten kunnen aansluiten. Wij ontwikkelen oplossingen op maat voor uw organisatie en uw unieke vereisten en doelstellingen.

We brengen de juiste mensen bij elkaar om een ​​serviceaanbod uit te bouwen rond uw behoeften: zowel multidisciplinair als internationaal. Wij zorgen voor duidelijke inzichten, praktische oplossingen en een engagement op het vlak van kwaliteit. 

 

Wenst u een volledig overzicht van ons dienstenaanbod? Download onze brochure.