article banner

Advisory

Advisory

Dynamische organisaties groeien en veranderen voortdurend. Succesvol groeien betekent vaak zich een weg banen door een complex geheel van opportuniteiten, uitdagingen en risico’s. 

Onze Advisory services zijn specifiek bedoeld om uw ambities te ondersteunen en u te helpen uw doelstellingen te verwezenlijken. Het is onze missie om u te helpen bij het creëren, beschermen en transformeren van toegevoegde waarde, zodat u morgen voorspoedig kunt groeien en duurzame resultaten kunt neerzetten.

Dat doen we vanuit twee belangrijke en onderling verbonden kerndomeinen:

Business Risk Services – Wij kunnen u helpen met het identificeren en beheren van risico’s door er actief mee naar op zoek te gaan en dit zowel binnen als buiten uw organisatie. We brengen u op de hoogte van belangrijke nieuwe trends en aankomende wetgeving. Onze ervaren specialisten helpen u om deze inzichten om te zetten in opportuniteiten. We zijn een vertrouwde partner voor de Raad van Bestuur, het Audit-, Risicocomité en de C-suite. Op basis van het type organisatie en de maturiteit helpen we uw organisatie opschuiven en aantoonbaar maken dat goed bestuur, risicobeheer en continue verbetering belangrijke drijfveren zijn. We zijn gespecialiseerd in interne audit, risico-, compliance beheer, IT & technologie, fraude, duurzaamheid en niet-financiële rapportering (ESG), GDPR, data-analyse enzovoort.

Transaction Advisory Services – Wij kunnen u advies verlenen en ondersteunen doorheen elke fase van een transactie alsook bij de integratie achteraf van verkopen, overnames, het aantrekken van extern kapitaal of vreemd vermogen of het aanboren van de mondiale kapitaalmarkten.
Onze specialisten luisteren naar uw behoeften, omdat we weten dat u uw bedrijf beter dan wie ook kent. We vertrouwen niet op kant-en-klare diensten die simpelweg op verschillende klanten, uitdagingen en markten kunnen aansluiten. Wij ontwikkelen oplossingen op maat voor uw organisatie en uw unieke vereisten en doelstellingen.
We brengen de juiste mensen bij elkaar om een ​​serviceaanbod uit te bouwen rond uw behoeften: zowel multidisciplinair als internationaal. Wij zorgen voor duidelijke inzichten, praktische oplossingen en een engagement op het vlak van kwaliteit.