Eenduidig advies en begeleiding bij fusies en overnames: een meerwaarde

Zowel geplande strategie als ad-hoc-opportuniteiten kunnen er voor zorgen dat dynamische organisaties overgaan tot overnames of desinvesteringen, allianties, beursgang, … De omgeving van uw onderneming en uw eigen geplande doelstellingen vereisen dat u deze keuzes maakt om uw toekomstige groei te vrijwaren.  

Onze onafhankelijke adviseurs kunnen u begeleiden in dit proces. Van het opmaken van een strategie tot de implementatie van de verandering, vanaf het moment waarop de mogelijke transactie wordt geïdentificeerd, de daaropvolgende waardering, doorheen de due diligence en de eventuele structurering na de deal. Zij bekijken de transactie vanuit verschillende perspectieven: wetgeving, internationale aspecten, ICT, fiscaliteit, … en bezorgen u de informatie die u nodig heeft om de volgende stap te zetten. 

M&A Viewpoint A seller's market set to continue after a big year for M&A Read more

Onze teams begrijpen uw onderneming en bieden u de juiste dienstverlening op het juiste moment. Uw organisatie van alle kanten bekijken in de verschillende stadia van haar groei is de basis van onze aanpak. Hoewel ze werken volgens een getest proces om u advies te bieden, begrijpen onze teams dat een onderneming geen statisch gegeven is. Zij werken proactief en ondersteunen u in uw evolutie met advies op maat, wanneer u dat nodig heeft.

Opportuniteiten screenen, evaluatie van een mogelijke transactie, due diligence, business modellen maken, taxstructurering, post-deal compliance, reorganisatie, integratie, … Onze adviseurs nemen alles in overweging als zij u hun aanbevelingen presenteren. Als uw onderneming groeit, groeit hun advies mee.