Belastingwijzer 2018

Ons handig overzicht van de meest voorkomende belastingtarieven

Partner Frederik De Graeve

Tax

Neem contact op

Duidelijk taxadvies: de motor van ondernemingsgroei

Een succesvolle onderneming draait niet enkel om goede omzet- en winstcijfers. Een duidelijke taxstrategie hebben is minstens even belangrijk. Compliance is maar een deel van het verhaal. Uw fiscale verplichtingen nakomen is prioritair, maar ervoor zorgen dat de fiscale en operationele structuur van uw onderneming in lijn licht met uw groeistrategie: dat maakt het verschil.

Onze aanpak

Onze belastingconsulenten hebben uitgebreide kennis van de wetgeving inzake directe en indirecte belastingen en tevens van de internationale regelgeving. Zij geven advies op maat aan ondernemingen over compliance, maar ook over hoe ze risico’s kunnen beheersen en gebruik kunnen maken van diverse optimalisaties. 

Of het nu gaat om kleine ondernemingen, KMO’s of grote lokale en internationale ondernemingen en groepen, onze teams maken een diepgaande analyse van de fiscale positie van uw onderneming en zoeken naar oplossingen. Onze proactieve aanpak zorgt ervoor dat u op de hoogte blijft van alle relevante ontwikkelingen, zodat we u meteen kunnen adviseren als deze gevolgen zouden hebben voor uw onderneming en groeiambities.