Innovation & Growth academy

Een werkplek waar je kunt groeien, in elk stadium van je carrière.   

Je bent ambitieus. Deskundige in jouw vakgebied, of je wilt het worden. Je zoekt een functie die je creativiteit prikkelt en je uitdaagt tot grensverleggende prestaties. En je wilt jezelf continu verder ontplooien.

‘An instinct for growth’ betekent bij Grant Thornton groeien door jezelf en elkaar te blijven uitdagen. Binnen ons internationale netwerk is er altijd een nieuwe sector of markt om te onderzoeken, een klantengroep om mee samen te werken of zelfs dienst om meer over te leren.

Door persoonlijke begeleiding, opleidingen en een gevarieerde klantenportefeuille helpen we je de vaardigheden ontwikkelen die je nodig hebt om te groeien. Onze teamleden voelen zich persoonlijk betrokken en willen een verschil maken. Ze stimuleren groei bij zichzelf, andere collega's, de organisatie én klanten. Onze teams zijn steeds een mix van jonge en ervaren medewerkers, omdat we overtuigd zijn dat deze interactie voor betere oplossingen zorgt.

Wat is het Grant Thornton-verschil?

Het gaat over het bouwen van een cultuur waarin onze collega's zich gewaardeerd, gerespecteerd en aangemoedigd voelen om al hun unieke vaardigheden bij te dragen. Ontdek het Grant Thornton-verschil in:

  • flexibiliteit en een goede work/life balance
  • een gevarieerde klantenportefeuille
  • ons internationaal netwerk.