Great place to work

Kom te weten waarom onze organisatie een werkplek is waar je kan groeien, in ieder stadium van je carrière.   

Bij Grant Thornton begrijpen we dat het onze mensen zijn die ons succesvol maken.

We hebben oprecht interesse in jouw groeipotentieel en bieden je ontwikkelingsmogelijkheden, carrière opportuniteiten en de kans om waarde te creëren voor je klanten. Of je nu al een specialist bent in je vakdomein, of je pas aan het begin van je carrière staat, we begrijpen dat je het verschil wil maken voor je klanten en dat je op een aangename werkplek een carrière wil opbouwen.

Waarom Grant Thornton een 'great place to work' is

In België stellen we 160 mensen tewerk in 8 kantoren. Internationaal is Grant Thornton met meer dan 52.000 professionals in meer dan 130 landen vertegenwoordigd. Als organisatie streven we naar voortdurende groei. We zijn er van overtuigd dat de juiste mensen, met de juiste ingesteldheid, ons helpen dat doel te bereiken.

Wij geloven dat empowerment tot succes leidt. Elke dag zorgen we voor een omgeving die je ondersteunt met de juiste tools zodat je voor je klanten een proactief, teamgericht en zelfzeker adviseur kan zijn.

We hebben oprecht belangstelling in onze mensen en zorgen dat je elke dag kan bijleren. We moedigen creativiteit aan net als het uitwisselen van ideeën. Onze teams zijn steeds een mix van junior en senior medewerkers, omdat we er van overtuigd zijn dat deze interactie voor betere oplossingen zorgt.

We hechten grote waarde aan je persoonlijke groei en de ontwikkeling van je carrière. Wij vragen jou om iedere dag het verschil te maken. In ruil bieden wij jou de flexibiliteit, groeikansen, opleidingen,... die je nodig hebt om in ieder stadium van je carrière gepassioneerd en enthousiast met je werk bezig te zijn.