Een werkplek waar je kunt groeien, in elk stadium van je carrière

Je bent ambitieus. Deskundige in jouw vakgebied, of je wilt het worden. Je zoekt een functie die je creativiteit prikkelt en je uitdaagt tot grensverleggende prestaties. En je wilt jezelf continu verder ontplooien.

Bij Grant Thornton kan je groeien door jezelf en elkaar te blijven uitdagen. Binnen ons internationale netwerk is er altijd een nieuwe sector of markt om te onderzoeken, een klantengroep om mee samen te werken of zelfs dienst om meer over te leren.

Door persoonlijke begeleiding, opleidingen en een gevarieerde klantenportefeuille helpen we je de vaardigheden ontwikkelen die je nodig hebt om te groeien. Onze teamleden voelen zich persoonlijk betrokken en willen een verschil maken. Ze stimuleren groei bij zichzelf, andere collega's, de organisatie én klanten. Onze teams zijn steeds een mix van jonge en ervaren medewerkers, omdat we overtuigd zijn dat deze interactie voor betere oplossingen zorgt.

Wat is het Grant Thornton-verschil?

Het gaat over het bouwen van een cultuur waarin onze collega's zich gewaardeerd, gerespecteerd en aangemoedigd voelen om al hun unieke vaardigheden bij te dragen. Ontdek het Grant Thornton-verschil in:

  • flexibiliteit en een goede work/life balance
  • een gevarieerde klantenportefeuille
  • ons internationaal netwerk.

Hoe we bij Grant Thornton je ambities waarmaken

Onze wereldwijde bedrijfscultuur steunt op waardering en respect. En we moedigen je aan om al je talenten in de strijd te gooien en uitdagingen écht vast te pakken. Deskundig, flexibel, resultaatgericht en met een persoonlijke touch helpen we onze klanten om te groeien.

Maar ook jouw ontwikkeling staat bovenaan onze prioriteitenlijst, zowel individueel als in teamverband. We creëren een werkplek waar groeien op jouw ritme centraal staat, in elk stadium van je carrière en privéleven.

En last but not least: breng je hele verhaal mee! Want het zijn net al die verschillende denkwijzen, achtergronden en ervaringen die onze organisatie boeiend en scherp houden.

Wat Grant Thornton uniek maakt:

  1. Onze CLEARR-kernwaarden
  2. Flexibiliteit en een goede work-lifebalance
  3. Een gevarieerde klantenportefeuille
  4. Ons internationale netwerk
  5. Een inclusieve werkcultuur

Geïnteresseerd in een carrière bij Grant Thornton?

Neem een kijkje bij onze vacatures of neem contact op met een van onze recruiters.