Heb je al flink wat expertise opgebouwd in audit, accountancy, tax & legal of advisory en wil je je verder verdiepen in je specialisatie? Ambitieuze, getalenteerde professionals mogen bij ons rekenen op een aangename werkomgeving waar ontwikkeling centraal staat. Tegelijk krijg je als ervaren manager de unieke kans om deel uit te maken van ons groeiproject en je naam te verbinden aan een adviesbureau van wereldniveau.

Word een ‘trusted advisor’ …

Bij Grant Thornton dragen we initiatief, persoonlijke groei en teamspirit hoog in het vaandel. Je komt terecht in een hechte ploeg die nauw samenwerkt met en voor de klanten, maar die ook een gezonde work-lifebalance bewaakt.

We garanderen onze klanten breed advies en deskundige begeleiding om hun businessambities te realiseren. Op jouw bord komen de complexere dossiers. Je werkt hierop intensief samen met de seniors uit het team dat je aanstuurt.

… en blijf je verder specialiseren

Om je verder te verdiepen en door te groeien tot jouw gewenste niveau, bieden we een brede waaier aan interne en externe opleidingstrajecten:

Persoonlijke loopbaanontwikkeling

Onze organisatie is in volle groei. Naast een rol in lijn met je uitgebreide ervaring krijg je dus een boeiend groeiperspectief. Hoe zie je je toekomst op de korte en langere termijn? Welk niveau kan en wil je bereiken?

Carrièreplannen zijn altijd maatwerk bij ons en je ontplooit je op je eigen tempo. Op basis van de talenten die je wil ontwikkelen, stippelen we een groeipad uit in lijn met je ambities. Want blijven evolueren én een job met impact, daar tekenen we samen voor.

Grant Thornton-opleidingen

Zowel lokaal als vanuit ons internationale netwerk beschikken we over indrukwekkende programma’s in leadershipontwikkeling. Ook individuele coaching door ervaren coaches maakt deel uit van het traject, net zoals persoonlijke mentoring door een collega-manager. Samen zorgen we ervoor dat jij op het juiste moment in de geknipte programma’s stapt. Zodat jij de allerbeste ondersteuning krijgt om je ambities waar te maken.

Geïnteresseerd in een carrière bij Grant Thornton?

Neem een kijkje bij onze vacatures of neem contact op met een van onze recruiters.

Verhalen

Wat zijn jouw ambities?

We vroegen het aan Stijn. Hij kwam bij ons aan boord als junior auditor en klom intussen op tot senior manager.

Wat maakt ons uniek?

Ontdek hoe het is om te werken bij Grant Thornton.