Respect, verantwoordelijkheid en flexibiliteit vormen de basis van onze cultuur. En die stopt niet aan onze bedrijfsmuren. Ook voor jouw leven naast het werk dragen we die waarden hoog in het vaandel. Dus: ambitieus, hard werken en toch voldoende tijd voor je hobby’s? Bij Grant Thornton gaan we ervoor.

Jij ontwikkelt je op jouw eigen tempo

Elke collega staat op een ander punt in zijn of haar carrière en privéleven. Daarom krijg jij de vrijheid om je op je eigen tempo te ontwikkelen. Misschien betekent dit een extra opleiding, maar een flexibeler uurrooster kan net zo goed. Eén ding is zeker: wanneer jij kan werken op de momenten dat je op je best bent, lever je betere resultaten. En daar plukt ook Grant Thornton de vruchten van.

Jouw work-lifebalance nemen we serieus

De kinderen afhalen van school of ze naar de zwemles brengen? Work-lifebalance is meer dan een buzzword bij ons op de werkvloer. Door goed te overleggen in teamverband creëren we een werkorganisatie die voor iedereen haalbaar is. Ambitieus, hard werken en toch voldoende tijd voor je hobby’s? Triple-check!

Geïnteresseerd in een carrière bij Grant Thornton?

Neem een kijkje bij onze vacatures of neem contact op met een van onze recruiters.