Slechts één contactpersoon voor al uw compliance in het buitenland

Als ondernemer actief in verschillende landen, word je dikwijls geconfronteerd met diverse lokale verplichtingen (btw, directe belastingen, financiële rapportering, etc.).

Dankzij onze Global Compliance and Reporting-dienstverlening (Global Compliance and Reporting Solutions, kortweg GCRS) bieden wij u de oplossing in dit regelgevend kluwen.

Als wereldwijd netwerk van advieskantoren zijn wij in staat om compliance diensten te leveren aan internationale organisaties met vestigingen in verschillende landen.

Onze adviseurs binnen het netwerk staan garant voor een correcte naleving van de lokale regelgeving inzake btw, directe belastingen en financiële rapportering.

Dankzij het speciaal daartoe ontwikkelde platform, “GT Collaborative”, beschikt u als cliënt te allen tijde over de nodige informatie, zodat u de verschillende werkzaamheden over alle landen heen op de voet kan volgen en de controle behoudt.

Kortom, niets dan voordelen voor u als cliënt:

  • U bent zeker van een correcte naleving van de lokale regelgeving, waardoor het risico op boetes en reputatieschade aanzienlijk vermindert.
  • U beschikt te allen tijde over de nodige informatie, zodat u steeds de controle behoudt.
  • U heeft slechts één contactpersoon die de lead heeft vanuit België en die in uw plaats alles voor u opvolgt.

Heeft u nood aan compliance-ondersteuning voor uw vestigingen in het buitenland? Contacteer onze adviseurs voor meer info omtrent onze aanpak.