Heb je nood aan extra financiële kennis, maar is een fulltime CFO een te grote stap voor je onderneming? Dan is CFO-as-a-Service de oplossing die je zoekt. Je haalt niet alleen deeltijds een van onze CFO’s in huis, maar ook de expertise van diens uitgebreide nationale én internationale netwerk. Een slimme move voor de groei van je bedrijf!

Wat is CFO-as-a-Service?

Een CFO van Grant Thornton werkt doorgaans twee à drie dagen per week voor je bedrijf. Die CFO werkt zo nauw mogelijk samen met jou en je collega’s – het liefst bij jou op kantoor, om écht een deel van je bedrijf te worden.

Wil je je financiële structuur verder professionaliseren en je onderneming alle kansen geven om door te groeien? In dat geval is CFO-as-a-Service iets voor jou.

 

Benieuwd hoe CFO-as-a-Service je bedrijf precies doet groeien?

Ontdek ons volledige aanbod en onze manier van werken.


 

Hoe werkt CFO-as-a-Service?

Na een eerste kennismaking bepaal je helemaal zelf het takenpakket van je kersverse CFO. Die taken situeren zich binnen drie domeinen:

  1. Strategisch: je sales- en marketingstrategie analyseren, financieel advies geven bij overnames, overleggen met je stakeholders …
  2. Operationeel: structuur brengen in je financiën – de ruggengraat van elk gezond bedrijf.
  3. Administratief-juridisch: je financieringsmix optimaliseren, helder en betrouwbaar rapporteren aan je aandeelhouders …

 

Wildiers is ‘on a roll’ met CFO-as-a-Service

Fietsen Wildiers maakt de laatste jaren een stevige groeispurt door. Met CFO-as-a-Service stuurde CEO Kris zijn kmo verder richting succes.

Bekijk de ‘On a roll’-aflevering met Fietsen Wildiers

 

De 3 troeven van CFO-as-a-Service

  1. Je haalt een financiële expert in huis zonder dat je een voltijdse CFO op je loonlijst hoeft te zetten.
  2. In functie van je concrete uitdagingen bepaal je zelf welke taken je CFO opneemt. Een heel flexibele manier van werken.
  3. Je CFO schakelt andere Grant Thornton-experts in (nationaal en internationaal) als je vragen hebt over bijvoorbeeld fusies en overnames, internationaal ondernemen of belastingen.

Versnel je groei met CFO-as-a-Service