De doorstart van jouw carrière?

Je bent ambitieus. Je hebt al ervaring maar wil een nieuwe wending? Ruimte om te groeien is essentieel. Wij begrijpen dat. Wij geven je de ruimte! Als internationale audit, accountancy- en adviesorganisatie is Grant Thornton de perfecte plek om voluit voor die nieuwe carrière te gaan.

Jouw kansen

Senior Accountant

Senior Accountant

Vilvoorde

Voor ons bureau in Vilvoorde zoeken we een Senior Accountant / Supervisor. Solliciteer en maak je ambitites waar.
Senior Auditor

Senior Auditor

Vilvoorde / Antwerpen

Ervaren Auditor gebeten door bedrijfsvoering? Solliciteer en word deel van ons team.
BTW Consultant

BTW Consultant

Antwerpen

Help bedrijven met een optimale BTW-aangifte. En deel je kennis met teamgenoten als begeleidende coach.
Internal Accountant

Internal Accountant

Antwerpen

Ondersteun onze eigen teams en word Internal Accountant van Grant Thornton.

Al onze jobs

Niet genoeg keuze? Bekijk hier al onze vacatures.

Dit heeft jouw toekomstige collega te zeggen over Grant Thornton.

profile-sample3

Wouter Blommaert

Supervisor Audit

Bij Grant Thornton kom je in een warme familie terecht. Er heerst een aangename sfeer en je kan steeds terecht bij je (meer ervaren) collega’s voor raad en daad. Ze ondersteunen je ten volle in je persoonlijke ontwikkeling en bieden je de kans om door te groeien naar de job waar je van houdt.

Grant Thornton: full service audit-, accountancy- en adviesorganisatie.
Pal naast jou.

Alle specialisten onder één dak

Grant Thornton groepeert experts op het vlak van audit, accountancy, tax, legal en bedrijfsadvies.  Zo stimuleren we ondernemers en werknemers om het maximale uit zichzelf te halen.

Pal naast jou

Met onze medewerkers in 6 Belgische vestigingen zijn wij er voor ondernemers die waarde hechten aan een betrokken en persoonlijk contact.

Pragmatisch, creatief en persoonlijk

We voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven pragmatisch advies en verlenen zekerheid tijdens veranderingen. We staan voor deskundige en creatieve oplossingen, aan de beste prijs/kwaliteit.

Kijk hoe wij jou kunnen helpen

Naar de contactpagina

Onze Laatste Inzichten

profile-sample3

COVID 19

BTW

Bedrijven genieten dit jaar van uitzonderlijke btw-regels. De regering wil zo meer zuurstof geven aan onze bedrijven. Maar ken je die uitzonderingen al? En wist je dat er ook voor COVID-19 al mooie opportuniteiten verscholen lagen in de btw-wetgeving?
profile-sample3

IMPACT

BREXIT

Het lijkt onvermijdelijk: aan het einde van het jaar stapt Groot-Brittannië uit de Europese Unie. De vraag blijft wel of dat met of zonder handelsakkoord zal gebeuren. In elk geval: de brexit wordt een echte stresstest voor onze bedrijven. Is jouw bedrijf klaar voor de impact?
profile-sample3

COVID 19

WERKNEMERS

Tijdens de coronacrisis versoepelde de regering het stelsel van de tijdelijke werkloosheid. Op die manier konden bedrijven zich beter wapenen tegen de impact van de lockdown. Maar let op: onderschat de impact van deze regelingen op de rechten van de werknemer niet. We geven graag een overzicht.