article banner

Waarom Grant Thornton?

Expertise over de landsgrenzen heen

Bij complexe vraagstukken werken we grensoverschrijdend, en kunnen we dus makkelijk terugvallen op de expertise van onze collega’s in het buitenland.

Advies op maat

De beste manier om te groeien? Die is voor elke organisatie anders. Daarom geloven we niet in standaardmethodes of oplossingen. Advies is voor ons pas geslaagd als het uitvoerbaar is én tot de gewenste resultaten leidt.

Persoonlijke betrokkenheid

Grant Thornton-medewerkers adviseren niet vanuit een theoretisch model of boekenwijsheid. Ze verdiepen zich in het bedrijf, weten perfect wat er speelt en welke doelen gesteld worden. Samen met de klant onderzoeken en toetsen ze de verschillende processen. Grant Thornton gelooft in dynamische, ambitieuze bedrijven die willen groeien. Graag weten wat het groeipotentieel van jouw organisatie is? Neem beslist contact op.

Visie

Markten, regels en wetgevingen veranderen sneller dan ooit. Bedrijven die willen overleven, passen zich maar beter aan. Als geprefereerde vertrouwensadviseur reiken we proactief creatieve oplossingen aan. Zo creëren we meer gemoedsrust en groeimogelijkheden voor zowel kleine als grote klanten.

Ambitie

Grant Thornton neemt geen afwachtende houding aan, maar is een dynamische full-service. onderneming. Een betrokken speler die zich dagelijks onderscheidt door een solide, flexibele en resultaatgedreven dienstverlening.