Waarom Grant Thornton?

De expertise van Grant Thornton stopt niet aan de landsgrenzen

Doordat Grant Thornton België een onderdeel is van een internationale groep die in meer dan 130 landen vertegenwoordigd is, wordt ook de expertise van de overige 52.000 internationale collega's ingezet voor onze klanten. Bij complexe vraagstukken wordt grensoverschrijdend gewerkt en klanten die internationaal denken, vinden via Grant Thornton steeds de juiste dienstverlening in het land waar zij zaken willen mee doen. De lokale kennis van de markt is daarbij onontbeerlijk.

Advies op maat

De beste manier om te ontwikkelen en te groeien is voor iedere organisatie anders. Daarom geloven we niet in standaardmethodes of oplossingen. Een advies is voor ons pas goed als het voor onze klanten uitvoerbaar is én tot het gewenste resultaat leidt. Als klant kunt u bij ons rekenen op kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrokken professionals met een gedeelde passie voor resultaat.

Rapport A dynamic alternative

Get to know Grant Thornton

Lees meer

Persoonlijke betrokkenheid

Onze medewerkers adviseren hun klanten niet vanuit een theoretisch model of boekenwijsheid. Ze verdiepen zich in het bedrijf van hun klant, weten perfect wat er speelt en welke doelen gesteld worden. Samen met de klant wordt bekeken welke processen dienen genomen te worden om een bepaald doel te bereiken. Grant Thornton gelooft in dynamische bedrijven die willen groeien en ambitie hebben.

Wenst u te weten wat het groeipotentieel van uw organisatie is? Maak dan nu een afspraak.

Visie

Markten en regels veranderen sneller dan ooit. Bedrijven die willen overleven én groeien, moeten bereid zijn zich aan te passen. Zowel grote als kleine organisaties krijgen met steeds complexere adviesvraagstukken te maken, en zoeken een partner die in staat is om snel en goed op hun noden in te spelen. Grant Thornton wil die partner zijn en staat dankzij de verankering in meer dan 130 landen garant voor een hoge kwaliteits- en specialisatiegraad, gecombineerd met een sterk flexibele, proactieve en betrokken manier van werken.

Ambitie

Uw ambitie om te groeien herkent Grant Thornton in haar eigen ambitie. Grant Thornton neemt geen afwachtende houding aan, maar is een dynamisch dienstverleningsbedrijf dat aan de top wil staan als professionele full-service dienstverlener. Een speler van wereldformaat die zich voor klanten onderscheidt in de dagelijkse dienstverlening: solide, flexibel, betrokken en resultaatgedreven. Met werkbare, toonaangevende en vooral effectieve oplossingen voor onze klanten als resultaat.

Een dynamisch alternatief

Kom meer te weten over Grant Thornton in vijf stappen:

1. wereldwijd netwerk
2. onze kwaliteit en expertise
3. de reputatie van ons merk
4. geweldige werkplek
5. we werken anders.