De start van jouw carrière?

Je bent net afgestudeerd, ambitieus en klaar om ervaring op te doen? Ruimte om te groeien is essentieel. Wij begrijpen dat. Wij geven je de ruimte! Als internationale audit, accountancy- en adviesorganisatie is Grant Thornton de perfecte plek om aan jouw groei te beginnen.

Jouw kansen

Senior Accountant (supervisor)

Voor ons bureau in Vilvoorde zoeken we een senior Accountant. Solliciteer en maak je ambitites waar.

Junior Auditor

Net afgestudeerd en gebeten door bedrijfsvoering? Solliciteer en word deel van ons team.

Senior BTW-consultant

Help bedrijven met een optimale BTW-aangifte. En deel je kennis als coach voor onze juniors.

Internal Accountant

Ondersteun onze eigen teams en word internal accountant van Grant Thornton.

Al onze jobs

Niet genoeg keuze? Bekijk hier al onze vacatures.

Dit heeft jouw toekomstige collega te zeggen over Grant Thornton.

profile-sample3

Youlia Khmelyova

Junior Auditor

Ik ben bij Grant Thornton aan de slag gegaan voor de vele leerkansen en ondersteuning die aangeboden worden. Ik wou ook deel uitmaken van een divers en dynamisch team. De open bedrijfscultuur zorgt ervoor dat je je vanaf dag 1 al goed voelt in het bedrijf.

Grant Thornton: full service audit-, accountancy- en adviesorganisatie.
Pal naast jou.

Alle specialisten onder één dak

Grant Thornton groepeert experts op het vlak van audit, accountancy, tax, legal en bedrijfsadvies.  Zo stimuleren we ondernemers en werknemers om het maximale uit zichzelf te halen.

Pal naast jou

Met onze medewerkers in 6 Belgische vestigingen zijn wij er voor ondernemers die waarde hechten aan een betrokken en persoonlijk contact.

Pragmatisch, creatief en persoonlijk

We voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven pragmatisch advies en verlenen zekerheid tijdens veranderingen. We staan voor deskundige en creatieve oplossingen, aan de beste prijs/kwaliteit.

Kijk hoe wij jou kunnen helpen

Naar de contactpagina

Onze Laatste Inzichten

COVID-19 

BTW 

Bedrijven genieten dit jaar van uitzonderlijke btw-regels. De regering wil zo meer zuurstof geven aan onze bedrijven. Maar ken je die uitzonderingen al? En wist je dat er ook voor COVID-19 al mooie opportuniteiten verscholen lagen in de btw-wetgeving?

IMPACT

BREXIT

Het lijkt onvermijdelijk: aan het einde van het jaar stapt Groot-Brittannië uit de Europese Unie. De vraag blijft wel of dat met of zonder handelsakkoord zal gebeuren. In elk geval: de brexit wordt een echte stresstest voor onze bedrijven. Is jouw bedrijf klaar voor de impact?

COVID-19

WERKNEMERS

Tijdens de coronacrisis versoepelde de regering het stelsel van de tijdelijke werkloosheid. Op die manier konden bedrijven zich beter wapenen tegen de impact van de lockdown. Maar let op: onderschat de impact van deze regelingen op de rechten van de werknemer niet. We geven graag een overzicht.

Benieuwd naar onze andere Insights?

Alle Insights