Grant Thornton Logo

Toekomstgericht ondernemen begint met een inzicht in de actuele cijfers. Realiseer jouw doelen dankzij gefundeerde beslissingen. Gebruik onze heldere inzichten voor de juiste strategische keuzes.
Grant Thornton staat pal naast jou.

 
 

Mergers & Acquisitions

Due Diligence & Waarderingen

Lees meer
 

Herstructurering

Herstructurering, Scenario-analyse, & Corporate Restructuring

Lees meer
 

Data-analyse

Inzichten, dashboarding, & 24/7 MyInsights

Lees meer
pic2.jpg

Peter Vermeiren

Senior Manager Transaction Advisory Services

 
Een waardebepaling geeft bij Grant Thornton niet enkel een uitkomst maar ook een gedegen inzicht in de drivers die de waarde beïnvloeden. De waardering wordt helder voorgesteld, na een grondige analyse van onder meer historiek en budget.

 

Mergers & Acquisitions

Due Diligence

Wat you see is what you get? 

Onze specialisten in financiële, tax, btw- en juridische due diligence staan je bij doorheen een overnametraject. Wij helpen je om value drivers te identificeren, risico's bloot te leggen en te mitigeren, transactiestructuren te verbeteren en business plannen te doorgronden. Zo kom je tot een succesvolle deal.

Waarderingen

Wat is de waarde van een onderneming? Een overname, een familiale overdracht, het in- of uitstappen van een aandeelhouder, een belangrijke investering,... . Een waardebepaling is in veel omstandigheden zinvol. 

Op basis van onze jarenlange ervaring brengen wij verhelderende inzichten en helpen wij de waarde van jouw onderneming te optimaliseren.

Fusies en overnames zijn een fundamenteel onderdeel van je groeistrategie. Als onafhankelijk adviseur met gedegen kennis en ervaring loodsen wij je doorheen deze vaak complexe transacties.

Naar de contactpagina

Neem vrijblijvend contact op

Herstructurering

Gezonde structuren voor een gezond bedrijf.
Als audit-, accountancy- en adviesorganisatie is Grant Thornton goed geplaatst om met frisse ogen naar jouw onderneming te kijken. Laat ons samen bekijken waar jouw bedrijf nog kan optimaliseren, en dus kosten besparen.

Herstructurering

Herstructureren begint bij de processen. Laat onze specialisten bekijken of je kan besparen. Als audit, accountancy- en adviesorganisatie krijg je van ons advies over winstgevende financiële aanpassingen en efficiënte structuren. Ons advies zorgt voor meer groei!

Scenario-analyse

Onze specialisten analyseren voor jou alle beschikbare data en werken een aantal duidelijke scenario's uit. Zo zie jij duidelijk welke impact jouw strategische beslissingen hebben. Onze experten staan in dagelijks contact met Grant Thornton's internationaal netwerk, waardoor je steeds kan rekenen op top expertise en pragmatisch advies.

Corporate Restructuring

Is de groepsstructuur van jouw onderneming wel efficiënt en transparent? Onder onze begeleiding kan je de groepsstructuur tegen het licht houden en optimaliseren. Want wij staan pal naast jou.

Vraag een gesprek aan

Naar de contactpagina

Data-analyse

Inzichten

Onze specialisten bestuderen alle beschikbare data binnen jouw bedrijf. Door de internationale ervaring van Grant Thornton halen wij uit die data de meest belangrijke en strategische inzichten. Op die manier neem jij nog sterkere beslissingen.

Dashboarding

Alle conclusies worden door Grant Thornton in handige en overzichtelijke dashboards gegoten. Zo heb jij voor alle mogelijke data meteen een goed overzicht op de stand van zaken. Het geeft je ook meteen inzicht in de trends en evoluties binnen je eigen onderneming.

24/7 MyInsights

Door onze 24/7 MyInsights heb jij altijd toegang tot de adviezen van Grant Thornton. Want wij staan pal naast jou, en dat op elk moment van de dag en in iedere plaats van de wereld.

Weet jij welke data er beschikbaar zijn binnen en over jouw bedrijf? En ken jij de belangrijkste trends en evoluties in die data?
Grant Thornton helpt je bij de analyse. Want een bedrijfsleider die goed op de hoogte is van alle cijfers, neemt betere beslissingen!

Kijk hoe wij jou kunnen helpen

Naar de contactpagina