Gemoedsrust? Dat is zekerheid.

Dat is weten dat de experten van Grant Thornton altijd klaarstaan en zorg dragen voor jouw bedrijf.

Als full service audit-, accountancy- en adviesorganisatie vertaalt Grant Thornton professionele kennis op maat van jouw onderneming. Concentreer je op je zaak, terwijl wij je bijstaan met pragmatische juridische, financiële en bedrijfsadviezen.

Betere informatie leidt tot betere beslissingen, en dat leidt tot jouw gemoedsrust.

 

Gun jezelf gemoedsrust

Naar de contactpagina

Onze Thema's

Grant Thornton: full service audit-, accountancy- en adviesorganisatie.
Pal naast jou.

Alle specialisten onder één dak

Grant Thornton groepeert experts op het vlak van audit, accountancy, tax, legal en bedrijfsadvies.  Zo stimuleren we ondernemers en werknemers om het maximale uit zichzelf te halen.

Pal naast jou

Met onze medewerkers in 6 Belgische vestigingen zijn wij er voor ondernemers die waarde hechten aan een betrokken en persoonlijk contact.

Pragmatisch, creatief en persoonlijk

We voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven pragmatisch advies en verlenen zekerheid tijdens veranderingen. We staan voor deskundige en creatieve oplossingen, aan de beste prijs/kwaliteit.

Kijk hoe wij jou kunnen helpen

Naar de contactpagina

Werken voor Grant Thornton

Young Graduates

Krijg een mentor en vervul je ambities

Experienced Professionals

Partagez vos connaissances et apprenez encore plus

Vacatures

Scroll door onze openstaande vacatures

Onze Laatste Inzichten

 

profile-sample3

COVID 19

BTW

Bedrijven genieten dit jaar van uitzonderlijke btw-regels. De regering wil zo meer zuurstof geven aan onze bedrijven. Maar ken je die uitzonderingen al? En wist je dat er ook voor COVID-19 al mooie opportuniteiten verscholen lagen in de btw-wetgeving?
profile-sample3

IMPACT

BREXIT

Het lijkt onvermijdelijk: aan het einde van het jaar stapt Groot-Brittannië uit de Europese Unie. De vraag blijft wel of dat met of zonder handelsakkoord zal gebeuren. In elk geval: de brexit wordt een echte stresstest voor onze bedrijven. Is jouw bedrijf klaar voor de impact?
profile-sample3

COVID 19

WERKNEMERS

Tijdens de coronacrisis versoepelde de regering het stelsel van de tijdelijke werkloosheid. Op die manier konden bedrijven zich beter wapenen tegen de impact van de lockdown. Maar let op: onderschat de impact van deze regelingen op de rechten van de werknemer niet. We geven graag een overzicht.