Op een transparante manier uw aandeelhouders, zaakvoerders, management en andere stakeholders over de ontwikkelingen binnen uw organisatie op de hoogte houden

Afhankelijk van de grootte en de juridische vorm van uw onderneming dient u een jaarrekening voor te bereiden. Door onze proactieve aanpak zorgen we ervoor dat u volledige en accurate rapportering aan al uw stakeholders kan bezorgen.

Een up-to-date financieel systeem kan u duidelijk inzicht bieden over uw activiteit gedurende een bepaalde periode. U kan daardoor de juiste beslissingen op het juiste moment nemen in functie van uw ondernemingsdoelstellingen. Onze accountants helpen u bij de voorbereiding van uw rapportering, het voeren van uw boekhouding of het interpreteren van uw cijfers.

Partner Danielle Fischer

Accountancy & Business Process Solutions

Neem contact op

Kiest u ervoor om zelf uw administratie te beheren, maar zoekt u een partner om deze samen met u te controleren? Of wilt u juist dat wij ook een gedeelte van uw administratie beheren? Dan biedt online internetboekhouden van Grant Thornton u veel voordelen. Het is een snelle, betrouwbare en eenvoudige manier van administreren, waarbij u zonder hoge investeringen beschikt over de modernste administratieve applicaties. Uw tussentijdse beoordelingen zijn sneller en eenvoudiger te realiseren en meteen beschikbaar. Kortom: uw financiële situatie is actueler.

Onze accountants zorgen ervoor dat uw administratie voldoet aan alle wet- en regelgeving. Daarnaast kijken zij ook naar fiscale en juridische aspecten die belangrijk zijn om uw doelstellingen te realiseren. Zij zorgen voor een uitgebreide voorbereiding van uw rapportering en tijdige indiening van aangiftes.