• Grant Thornton kiest nieuwe Brusselse vestiging in functie van flexibiliteit

BRUSSEL – Zo’n 50 medewerkers van Grant Thornton Brussel verhuisden zopas naar het moderne kantorencomplex op de Medialaan 50 in Vilvoorde. De full-service adviseur met expertise in audit, accountancy, fiscaal en juridisch advies en bedrijfsadvies groeide de laatste jaren en heeft meer ruimte nodig. Tegelijkertijd wil de organisatie met de verhuis inspelen op een flexibelere manier van werken.

Op 25 maart nam de Brusselse vestiging van de bedrijfsadviseur zijn intrek op een nieuwe locatie in de rand rond Brussel: Medialaan 50 in Vilvoorde.

Na de toetreding van de adviseurs van DWVA eind 2017 en de verdere groei van Grant Thornton werd al snel duidelijk dat er meer ruimte nodig was. Het kantorencomplex op de Medialaan is een moderne, duurzame site. De nieuwe, grotere kantoren zijn ingericht volgens het principe van “activity based working”. Samenwerking en creativiteit worden er gestimuleerd, maar de ruimte biedt werknemers ook de mogelijkheid om in stilte te kunnen werken.

De nieuwe kantoren zorgen voor meer flexibiliteit

Koert Verbruggen, CEO Grant Thornton Belgium, ziet de verhuis als een nieuwe stap in de richting van flexibeler werken: "De doorgedreven flexibiliteit in de nieuwe werkomgeving stimuleert de kruisbestuiving tussen onze verschillende diensten. We zijn trots voortaan te opereren vanuit een toplocatie.”

De nieuwe kantoren geven ook een duidelijke boodschap aan de markt. “Grant Thornton in België zet haar groei voort. We zijn ervan overtuigd dat de verhuis onze organisatie nog verder op de kaart zal zetten, zowel in Vlaanderen als in Wallonië.”, vult Koert Verbruggen aan. “De nieuwe kantoren bieden onze medewerkers een flexibele werkomgeving waar werken een productieve en aangename beleving is. Het zijn immers onze mensen die onze business succesvol maken. Wij stellen dan ook alles in het werk om voor hen een werkomgeving te creëren die stimulerend, uitdagend en verrijkend is.”