banner image
Persberichten

Het team van Finsight Solutions versterkt het 'CFO as a service' team van Grant Thornton Belgium

De uitbreiding van de afdeling 'CFO as a service' is volledig in lijn met de groeistrategie van Grant Thornton Belgium.

ANTWERPEN - Grant Thornton Belgium, de full-service bedrijfsadviseur met expertise in audit, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies, verwelkomt het team van Finsight Solutions bij het 'CFO as a service' team. De versterkte equipe zal het aanbod van ‘CFO as a service’ van Grant Thornton verder verbreden en verdiepen.

Vóór hun aansluiting bij Grant Thornton was Finsight Solutions, een jong en bekwaam financieel adviesbureau in Mechelen, één van de eerste bedrijven in België die dezelfde service bood. Stefan Van den Bussche en zijn team zullen het 'CFO as a service' team van Grant Thornton vervoegen, dat integraal deel uitmaakt van de afdeling Accountancy & Business Process Solutions, met uitgebreide expertise op het gebied van accounting en reporting, outsourcing, consolidatie en (global) compliance.

"Vooral in tijden zoals deze maken we ons sterk om als trusted advisers dicht bij onze klanten te staan en hen waar mogelijk te ondersteunen. Dat is ook de missie van 'CFO as a service' die we 10 maanden geleden hebben gelanceerd. Kmo's, start-ups, scale-ups en soortgelijke organisaties hebben meer dan ooit de ondersteuning en expertise van een full-service business partner nodig om hen door deze crisisperiode te loodsen met innovatieve oplossingen op maat", legt Danielle Fischer, Partner Accountancy & Business Process Solutions, uit.

"Met dit uitgebreide team en de extra kennis in huis zullen we nog beter kunnen inspelen op de behoeften van onze doelgroep", vult Kristof van Doorne, Director CFO as a Service, aan. "We willen in een sterke positie staan en ons dienstenaanbod blijven uitbreiden om de ambitieuze, financiële transformatie en de beoogde groei van onze klanten te realiseren. Met dit versterkte team en dit nieuwe talent zullen we onze klanten nog beter bij deze uitdagingen kunnen ondersteunen".

"De uitbreiding van het ‘CFO as a service’ team ligt volledig in lijn met onze groeistrategie", zegt Ria Verheyen, CEO van Grant Thornton Belgium. "We investeren heel specifiek om onze ‘CFO as a service’ afdeling verder uit te breiden. Op die manier kunnen we onze klanten nog beter wapenen tegen de uitdagingen van morgen".

kopieer tekst artikel