• Els Hostyn versterkt het Advisory-team als partner

De uitbouw van de Advisory-afdeling kadert volledig in de groeistrategie van Grant Thornton

ANTWERPEN - Grant Thornton, de bedrijfsadviseur met expertise in audit, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies, heeft een nieuwe Advisory partner aangesteld, Els Hostyn. Haar aanstelling brengt het totaal aantal partners binnen de organisatie op 26.

Els Hostyn (°1965), experte in interne audit, interne controle, forensic en risk management, wordt partner binnen de Advisory-afdeling. Ze heeft ruim 30 jaar ervaring, waaronder 18 jaar bij KPMG, waar ze partner was voor Risk Consulting. Bij Grant Thornton zal Els mee haar schouders zetten onder de verdere uitbouw van de Advisory-dienstverlening, en dit niet alleen op het vlak van risicobeheer maar ook op het vlak van verbetering van de organisatie en haar processen.

Els Hostyn verduidelijkt: “Onze klanten staan voor heel wat uitdagingen. Niet alleen kennen we vandaag de dag ingrijpende wijzigingen op het vlak van technologie en digitalisering, en een toenemende regulering. Ook de verhoogde concurrentie, de druk op de kosten en de globalisering brengen steeds meer risico’s met zich mee. Samen met mijn team wil ik onze klanten ondersteunen in deze veelvuldige uitdagingen.”

“De benoeming van Els is een concreet voorbeeld van onze wil om ons verder te specialiseren.”, aldus Koert Verbruggen, CEO van Grant Thornton België. “We investeren heel concreet om de Advisory-dienstverlening verder uit te bouwen. Op die manier kunnen wij onze klanten nog verder bijstaan om zich te wapenen tegen de uitdagingen van morgen.”

Koert Verbruggen licht verder toe: “Els kiest heel bewust voor Grant Thornton omwille van onze multidisciplinaire en persoonlijke aanpak. Onze medewerkers werken samen met de klant als één hecht team en trachten steeds pragmatische oplossingen aan te reiken die de klant helpen de vele uitdagingen het hoofd te bieden, sterker nog deze uitdagingen om te buigen naar ware opportuniteiten. Kwalitatief advies leveren tegen een billijke prijs is ook de uitdaging waar Els voor gaat.”