Expanding Horizons Food & beverage looks for growth Read more

Grant Thornton-expertise in de B2C-sector

Supply chain, distributie, traceability, grondstoffen, opslag en voorraadbeheer, productiviteit, veranderende vraag van de consument, smaken, trends, productiviteit, kleinhandel, groothandel, veranderingen in afzetmarkten, … Producten tot bij de klant krijgen in een snel veranderende economische en commerciële omgeving is een dagelijkse uitdaging.

Bij Grant Thornton begrijpen we dat de performatie van een organisatie niet enkel door verkoop gedreven wordt, maar dat een mix van aspecten het resultaat van uw organisatie bepaalt. Optimale resultaten behaalt u enkel indien elke schakel in uw businessmodel optimaal werkt. Er voor zorgen dat uw organisatie klaar is om snel te reageren op uitdagingen in uw markten zoals nieuwe technologie, sociale media, trends etc. is nodig als u succesvol wil zijn. Uw business model moet klaar zijn om om te gaan met verandering. Daarnaast is ook een efficiënte organisatie die kosten beheerst en uw groei helpt te financieren een bepalende factor.

Onze experts zorgen ervoor dat uw processen uw productiviteitsdoelstellingen ondersteunen. We helpen u risico’s beheersen en kunnen u ondersteunen bij uw compliance naar wetgeving en kwaliteitsstandaarden toe. We helpen u de noden van uw klant identificeren en begeleiden de veranderingen die nodig zouden zijn aan uw organisatie om daar aan tegemoet te komen. We luisteren naar u en bieden een oplossing op maat om beslissingen te nemen in functie van innovatie en groeiplannen. Zo is uw organisatie klaar om uw strategie te ondersteunen.