article banner
Accountancy & Reporting

MyInsights, uw digitale toekomst

Bij het runnen van uw bedrijf komt heel wat administratie kijken. Al deze boekhoudkundige en administratieve taken vragen aanzienlijk veel van uw tijd. Maar wat als u deze tijd voortaan kon gebruiken om u te focussen op wat echt telt: uw onderneming?

MyInsights van Grant Thornton biedt een antwoord op deze vraag. MyInsights zorgt ervoor dat de accountant en de ondernemer nauwer in contact staan met elkaar, maar vooral dat de ondernemer terug dichter bij zijn cijfers komt te staan.

MyInsights is een portaal dat u in staat stelt uw administratie online af te handelen. U hoeft enkel uw facturen en andere documenten op regelmatige basis op te laden in het portaal en uw accountant doet de rest. Zo heeft u minder stress bij het verzamelen van documenten en u krijgt in ruil een nagenoeg real-time inzicht in de boekhouding en de financiële gezondheid van uw onderneming.

Uw accountant zal de gescande documenten op regelmatige tijdstippen verwerken en kan meer tijd vrijmaken voor de analyse, rapportering en advies. Uw administratie staat op elk moment van de dag digitaal ter beschikking. Een factuur of contract opzoeken kan niet eenvoudiger en u kan met een paar eenvoudige muisklikken een factuur klaarzetten voor betaling. Door de constante verwerking van de facturen en bankuittreksels zal u ook steeds bijgewerkte cijfers zien in uw dashboard.

MyInsights is dus meer dan een louter elektronisch archief en betaalplatform. Nadat uw accountant alle documenten heeft verwerkt, zal u op MyInsights in één oogopslag een duidelijk overzicht krijgen van uw financiële situatie, en dit vanop uw laptop, smartphone of tablet. Kortom, MyInsights is een essentiële tool die u de nodige inzichten biedt in de financiële toestand van uw onderneming.

Met MyInsights kunnen diverse applicaties perfect worden geïntegreerd waardoor u een volwaardige omgeving krijgt voor het beheer van administratieve taken binnen uw organisatie. Voortaan is het mogelijk om uw verkoopfacturen via MyInsights op te maken, om documenten digitaal te handtekenen, uw jaar- en maandrapporten te consulteren en zelfs uw btw-bonnetjes of parkingtickets in te scannen via onze app, waardoor er minder bonnetjes verloren zullen gaan.

Het periodiek contact met uw accountant gaat uiteraard niet verloren. U kan als ondernemer via mail, telefoon, videovergadering of chat contact met ons opnemen, op het ogenblik dat u wenst en steeds met kennis van zaken.

De voordelen van MyInsights op een rijtje

  • Digitaliseer voortaan al uw facturen en vermijd tijdrovende verplaatsingen
  • Uw boekhoudstukken worden sneller en op regelmatige tijdstippen verwerkt
  • Laad diverse soorten documenten op, ook contracten of aflossingstabellen van leningen
  • Raadpleeg uw digitaal dossier op elk moment van de dag in real-time
  • Verkrijg inzicht in uw cijfers via dashboards op maat
  • Voer snel en efficiënt betalingen uit en volg openstaande facturen op

Wil u graag toegang tot MyInsights en digitaal helemaal mee zijn? Uw Grant Thornton adviseur helpt u graag op weg!