Uw loonadministratie gevoerd door 1 single point of contact

Uw mensen zijn de belangrijkste troef van uw onderneming. Uw werknemers krijgen verloning, voordelen alle aard, ... Nieuwe medewerkers dienen ingeschreven te worden, ... Als ondernemer begrijpt u dat het belangrijk is om 'the war on talent' te winnen en goede medewerkers aan u te binden. Toch wordt u vaak geconfronteerd met de zeer specifieke uitdagingen van human resources administratie: sociale zekerheid, wetgeving, administratieve vereisten, fiscaliteit, voordelen alle aard, ... Voor al deze zaken zijn specialisten nodig, vaak ook in ieder land waar de onderneming gevestigd is.

Onze payrollexperts zijn volledig op de hoogte van de Belgische wetgeving. Zij helpen u een sociaal secretariaat aanstellen dat het best aan de noden van uw onderneming voldoet. Onze teams zorgen ervoor dat uw HR-data op de juiste manier wordt verwerkt en contoleren de output van human-resources-systemen en treffen de nodige maatregelen zodat zowel de onderneming als haar medewerkers over alle nodige documentatie beschikt.

Ook voor internationale ondernemingen die ondersteuning zoek voor hun HR-administratie kunnen onze teams als single point of contact de dialoog met het sociaal secretariaat en andere dienstverleners aangaan en de volledige administratie verwerken.

Tax Tools Bereken het voordeel alle aard voor uw bedrijfswagen Kom meer te weten