De grote bedrijven zijn al even verplicht om aan de klokkenluiderswetgeving te voldoen. Sinds 17 december vorig jaar is het ook de beurt aan de bedrijven met 50 werknemers of meer. Ook zij zijn voortaan wettelijk verplicht om een intern meldkanaal te voorzien waar medewerkers inbreuken kunnen signaleren.

Heeft u nog geen werk kunnen maken van de recente klokkenluidersregeling? Dan helpen wij u graag op weg. U bent van harte uitgenodigd op onze ontbijtsessies op 20 februari 2024 (Nederlands- en Franstalig) of 27 februari 2024 (Nederlandstalig) in de kantoren van Grant Thornton. Samen met de experts van advocatenkantoor Laurius lichten we kort de klokkenluiderswetgeving toe. Daarnaast leert u hoe een intern meldkanaal in zijn werk gaat en krijgt u een beter inzicht in de bescherming van de klokkenluiders. Bovendien reiken wij u de nodige handvaten aan bij de diverse uitdagingen waarmee ondernemingen worden geconfronteerd. Tot slot krijgt u ook enkele praktische tips aangereikt rond concrete oplossingen en tools. 

De sessies zijn zeer pragmatisch opgezet. Tijdens en na de sessie krijgt u volop de kans om al uw vragen te stellen.

We kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen!

 

Programma

08:00 - 08:30 | Ontvangst met ontbijt

08:30 - 09:30 | Seminarie

09:30 - 10:00 | Netwerking met koffie 

 

Onze sprekers

Maarten Van Knippenberg
Grant Thornton
Olivia Vansteelant
Laurius

Damien Stas de Richelle
Laurius

 

Inschrijven

Deelname aan de ontbijtsessie is gratis. Stuur een e-mail naar contact@be.gt.com en bevestig uw aanwezigheid. Inschrijven kan tot 16 februari (voor de sessie in Vilvoorde) en 26 februari 2024 (voor de sessie in Berchem).

Neem gerust contact met ons op bij verdere vragen.

  • Grant Thornton Belgium
  • Uitbreidingstraat 72
  • 2600 Antwerpen
Tel: +32 (0)3 235 66 66 Contact: