Grant Thornton nodigt u graag uit op het seminarie over de fiscale hervorming naar aanleiding van het zogenaamde Zomerakkoord.

Dit seminarie zal ingaan op de nieuwe maatregelen die vanaf volgend jaar de belastingdruk op ondernemingen zullen beïnvloeden.

Deze maatregelen omvatten een aanzienlijke daling van het tarief van de vennootschapsbelasting, maar ook tal van compenserende maatregelen die een impact zullen hebben op zowel grote als kleine en middelgrote ondernemingen.

In het bijzonder zullen het belastingstelsel op de meerwaarden op aandelen, de fiscale behandeling van kapitaalverminderingen, de notionele interestaftrek en de investeringsaftrek worden gewijzigd. Naast deze wijzigingen zullen nieuwe regels worden ingevoerd zoals een bijzondere bijdrage voor ondernemingen die geen minimale vergoeding aan minstens één van hun bedrijfsleiders betalen, een minimum belastbare basis, bestrijding van hybride belastingstructuren en de invoering van een fiscale consolidatieregeling.

Het doel van dit seminarie is om u in staat te stellen te beoordelen welke maatregelen een impact zullen hebben op uw onderneming en welke de risico's en kansen zijn die voortvloeien uit deze hervorming.

Het seminarie wordt in het Nederlands gegeven.

Wenst u een Franstalige sessie bij te wonen? Dan heten wij u van harte welkom op dinsdag 7 november 2017 te Genval.

Sprekers
Frederik De Graeve Tax adviser | Partner
Rolf Declerck Tax adviser | Partner
Leslie Van den Branden Tax adviser | Partner

Programma

15u30 - Ontvangst met koffie & versnaperingen

16u00 - Seminarie

17u30 - Koffiepauze

19u00 - Netwerkmoment met hapje & drankje

  • BluePoint Antwerpen
  • Filip Williotstraat 9
  • 2600 Antwerpen (Berchem)
Tel: 03 235 66 66 Contact: