• Grant Thornton kondigt verdere integratie en groeiplannen aan.

ANTWERPEN, 8 December 2015

Grant Thornton, actief in audit, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies, wijzigt de naam van BeAligned, haar Gentse consulting afdeling, in Grant Thornton Consulting.  Vanuit het Gentse kantoor zullen ook de andere Grant Thornton diensten beschikbaar zijn.

Eén jaar na de toetreding tot Grant Thornton België wijzigt de naam van BeAligned in Grant Thornton Consulting.  Door deze verdere integratie zullen de adviesdiensten van Grant Thornton in België zowel business risk services, transaction advisory als business consulting services onder één koepel aanbieden en loopt het aantal gespecialiseerde adviseurs op tot 45.  

Paul De Weerdt, Managing Partner bij Grant Thornton België : “ Door de expertise van de business consultants verder te integreren met onze andere diensten, creëren wij een uniek aanbod waarbij wij oplossingen kunnen aanbieden aan groeiende ondernemingen voor het optimaal beheersen van processen, digitalisering, innovatie, het gebruik van data en de interactie met stakeholders.”

Naast deze integratie en naamswijziging,  wordt het Gentse kantoor ook meteen een aanspreekpunt voor alle Grant Thornton diensten; waarbij nabijheid in het voordeel van klanten speelt: “Het is duidelijk onze bedoeling onze dienstverlening dichter bij de klant te brengen.  Dit komt er voor het Gentse kantoor op neer dat naast business consulting ook audit, accountancy , tax & legal en de andere advisory services zullen worden aangeboden”.