• Grant Thornton stelt 4 nieuwe vennoten aan

ANTWERPEN, 2 juli 2015

Grant Thornton Belgium, gespecialiseerd in audit, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies, blijft groeien en versterkt de organisatie met 4 nieuwe vennoten.

Frederik De Graeve (°1979), Belastingconsulent, wordt Vennoot in de afdeling Tax & Legal.  Frederik wordt binnen de fiscale afdeling verantwoordelijk voor de internationale contacten binnen Grant Thornton. Hij bouwt ook verder aan onze fiscale adviespraktijk, met de focus in hoofdzaak op internationale fiscaliteit en transfer pricing.

Danielle  Fischer
(°1979), Accountant | Belastingconsulent, wordt Vennoot in de afdeling Accountancy & Outsourcing. Met haar uitgebreide expertise als adviseur voor beslissingsnemers zal zij de verdere ontwikkeling van financiële managementinstrumenten voor haar rekening nemen.

Nicolas Dumonceau (°1979),Bedrijfsrevisor, wordt Vennoot in de afdeling Audit & Assurance.  Steunend op zijn ervaring zal hij het management van de externe-auditafdeling van het kantoor van Antwerpen verder versterken.  Hij zal specifieke aandacht hebben voor de verdere groei en specialisatie van Grant Thornton in de Health Care sector.

Elie Janssens (°1979), Bedrijfsrevisor, wordt Vennoot in de afdeling Audit & Assurance. Hij bekleedde verschillende functies binnen de externe-auditafdeling in het kantoor in Brussel.  Die expertise zal hij nu inzetten om vanuit het kantoor in Gent onze dienstverlening in Oost- en West-Vlaanderen uit te bouwen. 

De organisatie heeft duidelijke groeiambities en ziet de aanstelling van deze 4 nieuwe Vennoten als de juiste keuze om de organisatie naar het volgende niveau te tillen.  Managing Partner Grant Thornton Belgium, Paul De Weerdt,  formuleerde het als volgt: “We zijn ervan overtuigd dat deze verjonging in leiding zal bijdragen tot andere inzichten, een andere focus en ook tot verdere groei en continuïteit.”

Hij benadrukt daarbij het commitment van Grant Thornton naar medewerkers en carrièreontwikkeling toe:  “Door deze bewuste keuze om 4 van onze collega’s de opportuniteit te bieden intern door te groeien, benadrukken we ons engagement naar onze mensen toe.  Als organisatie willen we voortdurend kansen blijven bieden aan talentvolle medewerkers om hun groeipotentieel te realiseren. We zijn dan ook zeer blij dat we Danielle, Elie, Frederik en Nicolas kunnen feliciteren en succes toewensen met de uitdaging die hen wacht.”