• Grant Thornton groeit verder in de Kempen

TURNHOUT, 5 mei 2016

Grant Thornton, actief in audit, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies, kondigt verdere groeiplannen voor het kantoor in Turnhout aan. 

Wat startte als een klein kantoor met als voornaamste focus accountancy dienstverlening is nu uitgegroeid  tot een full service kantoor, van waaruit een team experts multidisciplinaire oplossingen op maat van de lokale klanten biedt.

Betty Vervoort, Director Accountancy : “Het Grant Thornton kantoor in Turnhout is steeds een aanspreekpunt geweest voor ondernemers in de Kempen. Door te luisteren naar onze klanten gaan we op zoek naar oplossingen op maat van hun uitdagingen. Daardoor zijn we vandaag de lokale adviespartner geworden die hen naast accountancy ook fiscaal & juridisch advies of audit kan bieden en gespecialiseerde diensten zoals waarderingen, overnamebegeleiding, doorlichting van processen, …”

Om de dienstverlening verder lokaal te verankeren, werd geïnvesteerd in een sterk team en in extra ruimte in het Grant Thornton gebouw gelegen aan de Ring van Turnhout.

Hilde Gaublomme, Partner Tax & Legal, ziet de uitbreiding als een echte opportuniteit: “Het kantoor in Turnhout wordt meer dan ooit onze uitvalsbasis voor de lokale markt. We kunnen bogen op een team dat ondertussen 12 adviseurs telt, elk specialist in zijn discipline.  De extra ruimte zorgt voor mogelijkheden om meer interactieve oplossingen aan onze klanten aan te bieden zoals in-house seminaries en opleidingssessies. Zo kunnen we onze aanpak concreet illustreren: ondernemingen en hun eigenaars heel praktisch en van dicht bij begeleiden op sleutelmomenten van groei, professionalisering, herstructurering,overdracht en opvolging, … ”