Grant Thornton-expertise in de dienstensector

Dienstverlening is niet hetzelfde als een product produceren. Onze aanpak vertrekt van het begrip dat het businessmodel van een organisatie in de dienstensector en in een business-to-business-omgeving fundamenteel verschilt van die van een industriële of B2C-sector. Het soort advies dat organisaties in deze sector nodig hebben om hun groei te ondersteunen is dan ook verschillend.

Onze experts zijn ervaren in werken met professionele dienstverleners; transport, logistiek, expeditie, recrutering, … In deze sectoren, ligt de focus op oplossingen geboden door experts in hun vakdomein en gaat het niet om de verkoop van producten. Daarom luisteren we naar u en ontwikkelen we een diepgaand inzicht in uw organisatie en de manier waarop u uw diensten aanbiedt aan uw klanten.

Door onze hands-on-aanpak en langetermijndenken, bieden we werkbaar advies aan onze klanten: een oplossing op maat, met als basis hun realiteit en commerciële omgeving.

Of het nu gaat om het optimaliseren van processen, ondernemingsstructuren, risicobeheersing, nieuwe technologieën implementeren, kostenbeheersing, fiscaliteit, interactie met klanten evalueren en verbeteren, KPI’s kiezen en meten, projecten prioritiseren, compliance, overnames of investeringen, … Ons team van experts helpt u uw groeipotentieel te realiseren.

Rapport

Corporate Governance: Tone from the Top

Smart move

Making relocation work for your business