Cyber attacks cost global business $300bn+

Blog Thinking beyond the acquisition Read more

Grant Thornton-expertise in de technologie-, media- en communicatiesector

Verandering en complexiteit zijn de norm, innovatie is de drijfveer. De revoluties van vandaag zoals cloud, as-a-service, sociale media, het ‘internet of things’ – worden snel opgevolgd door nieuwe innovaties.

Bij Grant Thornton werken we samen met u zodat u op alle opportuniteiten kan ingaan en de risico’s eigen aan de sector kan beheersen. Zo blijft u steeds een stap voor. Onze industrieprofessionals werken met een ruime groep van dynamische organisaties: van start-ups tot groeiende en grotere spelers.  

Of het nu uw doel is nieuwe markten aan te boren, uw operaties uit te breiden, kosten te beheersen, uw groei te financieren of compliance met wetgeving: wij hebben het inzicht en de expertise om u hierbij te ondersteunen. We luisteren naar uw noden, zodat we een oplossing kunnen bieden die voor u werkt. Onze teams volgen zelf de laatste ontwikkelingen en technologieën die worden geïntroduceerd. Ze adviseren proactief over mogelijke uitdagingen: human capital en het intellectuele kapitaal van uw onderneming beschermen, fusies en overnames, optimalisatie van tax posities in een complexe omgeving, …

We kunnen u ook helpen risico’s te identificeren en helpen deze te beheersen. Waar wetgeving en regels evolueren om technologische innovaties in beleid op te nemen, adviseren onze experts om uw situatie te optimaliseren. Onze teams bieden oplossingen op maat en werken samen met u om:

  • ondernemingsgroei te vergemakkelijken
  • vertrouwen en risicobeheersing in de cloud en de mobiele en digitale wereld te behouden
  • financiering van uw groei te bekomen
  • kosten te reduceren
  • specifieke incentives voor technologie en R&D te bekomen
  • door project en programmamanagement de juiste projecten prioriteit te geven.