Zorg ervoor dat de integriteit van uw organisatie wordt beschermd.

Wereldwijd worden dynamische organisaties geconfronteerd met bedreigingen die hun groei op het spel zetten. Big data en cloud-based oplossingen houden risico’s in voor uw integriteit. Uw organisatie is mogelijk kwetsbaar voor geschillen, fraude, diefstal,…

In een wereld waarin meer en meer rechtzaken en een toenemende regelgeving vragen om meer transparantie en verantwoording, helpen wij u deze uitdagingen te beheersen en op te lossen.  

Snel groeiende ondernemingen hebben nood aan adviseurs die hun organisatie grondig onder de loep nemen en die gedetailleerde oplossingen bieden. Onze interne-auditteams zijn opgeleid om onregelmatigheden op te sporen en te rapporteren. Onze internationaal geïntegreerde teams van forensische en juridische experten leggen zich volledig toe op het blootleggen en voorstellen van economisch bewijs, het opsporen van fraude en het ondersteunen van ondernemingen die reeds een rechtzaak, alternatieve conflictremediëring of onderzoek hebben lopen. Zij begrijpen de toegenomen rol van IT in het proces en houden eveneens rekening met cyber security en de traceerbaarheid in uw accounting tools.

GrowthIQ How to be cyber secure? Find out more