• Grant Thornton lanceert een nieuwe website

Antwerpen, 7 november 2016

Grant Thornton Belgium, actief in audit, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies, lanceert vandaag haar nieuwe website.

Het vertrouwde www.grantthornton.be werd in een nieuw kleedje gestoken maar de essentie van Grant Thornton blijft uiteraard behouden: dynamische ondernemingen begeleiden bij het realiseren van hun groei, en dit door middel van vooruitstrevend advies. De sectie met "insights" vormt het hart van de nieuwe website. Door "Insights" krijgen bezoekers een beter begrip van de meest recente (inter)nationale wetswijzigingen. Het houdt ook de vinger aan de pols met actuele topics en diverse interessante evoluties.

"We kiezen er bewust voor om niet enkel onze dienstverlening in de verf te zetten. De nieuwe website vertrekt vanuit de behoefte van de cliënt" verduidelijkt Paul De Weerdt, Managing Partner. "Markten en regels veranderen sneller dan ooit. Bedrijven die willen overleven én groeien, moeten bereid zijn zich aan te passen. Dankzij ons (inter)nationale netwerk en onze hoge specialisatiegraad kunnen onze professionals de meest ingewikkelde multidisciplinaire adviesvraagstukken aan. Wij zijn voor onze cliënt dé adviespartner die meebeweegt, zodat die sterker staat in deze veranderende tijden. De nieuwe website is de perfecte belichaming van deze aanpak."

Het kantoor vestigde bij zijn cliënten al een stevige reputatie als full-service bedrijfsadviseur. Dankzij het nieuwe informatieplatform wil Grant Thornton deze vooraanstaande rol maximaal waarmaken.