Grant Thornton nodigt u graag uit op de ontbijtsessie over de fiscale hervorming naar aanleiding van het zogenaamde Zomerakkoord.

Dit seminarie zal ingaan op de nieuwe maatregelen die vanaf dit jaar de belastingdruk op ondernemingen zullen beïnvloeden.

Deze maatregelen omvatten een aanzienlijke daling van het tarief van de vennootschapsbelasting, maar ook tal van compenserende maatregelen die een impact zullen hebben op zowel grote als kleine en middelgrote ondernemingen.

In het bijzonder zullen het belastingstelsel op de meerwaarden op aandelen, de fiscale behandeling van kapitaalverminderingen, de notionele interestaftrek en de investeringsaftrek worden gewijzigd. Naast deze wijzigingen zullen nieuwe regels worden ingevoerd zoals een bijzondere bijdrage voor ondernemingen die geen minimale vergoeding aan minstens één van hun bedrijfsleiders betalen, een minimum belastbare basis, bestrijding van hybride belastingstructuren en de invoering van een fiscale consolidatieregeling.

Het doel van dit seminarie is om u in staat te stellen te beoordelen welke maatregelen een impact zullen hebben op uw onderneming en welke de risico's en kansen zijn die voortvloeien uit deze hervorming.

Het seminarie wordt in het Nederlands gegeven.

Spreker
Rolf Declerck Tax adviser | Partner

Programma

08u00 - Ontvangst met koffie & ontbijt

08u30 - Seminarie

10u30 - Afsluitend netwerkmoment

  • Talentarena (Quantum Building)
  • Oktrooiplein 1
  • 9000 Gent
Tel: 03 235 66 66 Contact: